Nikolina Pišek u bolnici
DA SRCE PREPUKNE

June 22, 2022 11:30

By

Ostala je bez oca, a deda joj je uputio preteške reči: Miša Grof slomio srce Nikolininoj ćerki

Ćerka Nikoline Pišek  prolazi kroz najteže trenutke u svom životu

Kada je 8. maja preminuo istoričar Vidoje Ristović, počeo je pakao za celu njegovu porodicu. Supruga Nikolina Pišek je neutešna, a roditelji su se od tuge razboleli.

Ćerka Nikoline Pišek posle oca ostala i bez dede?

Pored svega toga pojavile su se informacije da voditeljka nije u dobrim odnosima sa svekrom i svekrvom, što je jedan događaj pred Vidojev četrdesetodnevni pomen i potvrdio, piše Story.

Ćerka Nikoline Pišek

Foto: Ata Images

Naime, Nikolinin svekar, poznati antikvar Miša Grof, na neočekivano grub način odbio je da pomogne unuci Uni Sofiji. Budući da je Una uganula nogu pre nego što su iz Zagreba doputovale u Beograd na pomen Vidoju, Nikolina je pozvala svekra Mišu, da razmisli kod kog doktora bi zbog toga mogla da ode i da on zakaže pregled. U trenutku poziva čuveni beogradski antikvar nalazio se u policiji, i pred nekoliko očevidaca snaji oštro rekao da Una više nema dedu.

Pročitajte: Ćerka Nikoline Pišek vratila majci osmeh na lice – Vidoje bi bio ponosan

Ćerka Nikoline Pišek

Ata images

– Ma, šta hoćeš od mene? Lekara? Ne znam ja nikakve lekare. Nemam ja unuku! Deda je umro kad je otac umro. Nazovi baku, ona je još možda živa. Što je nisi ostavila majci? Pa neka je onda čuvaju p….i. Koji? Oni koje ste vodali svuda sa sobom, valjda će neki od njih da pričuva dete. Na sastanku sam u policiji, nemam vremena – bile su reči Vidojevog oca dan uoči sinovljevog pomena.

Nikolina nije htela kometariše pomenutu situaciju, samo je za Story kratko rekla

– Porodične stvari neka ostanu unutar porodice.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES