Majka Nemanje Gudelja svet portal svet
Svet

June 24, 2024 09:00

By

Olivera Gudelj ćerku izbacila iz kuće: Vanja ISTINU objavila putem Instagrama FOTO

Ćerka Olivere Gudelj našalila se s majkom putem Instagrama

Ćerka Olivere Gudelj, Vanja Gudelj koja isto prati stope svoje braće i krči put ka zvezdama u tenisu, s vremena na vreme ume da objavi po neku sliku putem Instagrama. To uglavnom budu fotografije sa putovanja ili nekih događaja ali nikad ništa ovome slično.

Ćerka Olivere Gudelj objavila sliku koja je sve nasmejala

Budući da se zna da je porodica Gudelj veoma bliska, ovako nešto ne bi moglo ni u šali da se desi a to ćerka Olivere Gudelj vrlo dobro zna.

Pročitajte: Sreća – Prvom zajedničkom fotografijom Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj potvrdili najlepše vesti

Ipak, ona se našalila na temu kako ju je mama “izbacila iz kuće” objavivši sliku tačnije status koji se po Instagrmau šeruju putem storija.

Ćerka Olivere Gudelj svet novine svet portal

Instagram

Ćerka Olivere Gudelj se, naime, našalila da je ona taj stres kog se treba rešiti a stikeri koji umiru od smeha dalo je do znanja da je Vanja otvorena za šalu na svoj račun. To svakako nimalo ne čudi, budući da su Gudelji jako vezani i da osim toga što jedni drugima pružaju bezuslovnu podršku umeju i kvalitetno da se našale.

Ćerka Olivere Gudelj svet novine svet portal

Instagram

Podsećanja radi, porodica Gudelj dospela je u žižu javnosti nakon što je obelodanjeno da je Nemanja Gudelj u vezi sa Cecinom naslednicom. Tada su svi pomno pratili razvoj ove ljubavi a pored toga i neobičan odnos koji neguju Gudelji. Njihova bliskost na tren je začudila javnost.

Pročitajte Evo zašto svi zavide Anastasiji – Poznato kako je Nemanja Gudelj zaveo Cecinu naslednicu

Na jednoj od fotografija koja je zasmetala tviterašima jeste ona na kojoj Nemanja Gudelj leži u krevetu, dok ga rođena majka ljubi ga u rame.

Ćerka Olivere Gudelj svet novine svet portal

Instagram

S druge strane, bliskost među članovima porodice uopšte nije strana jer prelepa Vanja ovakav odnos ima i prema drugom bratu kog takođe na sličan način ljubi u a to je pokazala i na nekim od fotografija koje je sama objavila. Ovo svedoči svakako o tome koliko su pažljivi jedni prema drugima kao i da su u današnje vreme kao porodica veoma bliski kada vlada neopisiva otuđenost među ljudima.

Ćerka Olivere Gudelj jako bliska s braćom

Vanja je svojevremeno takođe objavila fotografiju na kojoj hrani Nemanju Gudelja, a ispod je napisala „Hranim ga kao bebu“. Nemanja je hteo ne hteo okružen divnim i pažljivim damama koje mu svakodnevno pridaju veliku pažnju tretirajući ga kao kralja.

Ćerka Olivere Gudelj svet novine svet portal

Instagram

Tviteraši su ove fotografije komentarisali poprilično dugo uz navode da su krajnje neprimerene iako je javnost svesna da su kao porodica izuzetno bliski i otvoreni jedni prema drugima.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram