Ćerka Petra Graša i Hane Huljić
porodično

17 Septembra, 2022 20:00

Petar Grašo prvi put o Hani, ćerki i odnosu sa Tončijem: Tast mi je zamerio…

Ćerka Petra Graša i Hane Huljić je ulepšala život porodici

Pre tačno dva meseca jedan od najpopularnijih regionalnih pevača, Petar Grašo postao je otac devojčice Albe koju je dobio u braku sa Hanom Huljić. Pevač i ćerka njegovog dugogodišnjeg kolege Tončija Huljića venčali su se nekoliko meseci pre toga, ali o privatnosti porodično nisu radi da pričaju.

Pročitajte: Petar Grašo progovorio o supruzi Hani i otkrio zašto je ona Danijelina sušta suprotnost

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)


Sada je po prvi put progovorio o roditeljstvu i kako se snalazi sa menjanjem pelena malenoj Albi.

– Porodica je kroz moj život uvek bila nukleus i polazna tačka svega, kao i luka kojoj se vraćam. Trudim se da budem dobar roditelj i partner. Kad te vodi ljubav dobre stvari se događaju same od sebe – započeo je priču Petar pa otkrio da mu je tast zamerio što je čitavo leto radio, bez slobodnog dana, a on tvrdi da će ubuduće fokus biti na porodici umesto na karijeri:

– S obzirom na to da sam non stop na putu, nisam imao previše zadataka ni prilike iskazati se. Ali, verujem da sam brižan i predan. Nadam se da ću napredovati i po tom pitanju, sa osehom kaže novopečeni otac kome pričajući o ćerki lice se ozari, a oči zacakle.

Pročitajte: Ćerka Petra Graša i Hane Huljić je stigla – oduševiće vas ime deteta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)


Uz Grašove pesme stasavale su mnoge generacije pa danas i neki novi klinci znaju hitove od pre dve decenije, a otkrio je kako Alba reaguje na njegove uspavanke:

– Pevušim joj dok je uspavljujem, za sada joj se sviđa moj glas. Nadam se da će tako biti i kada odraste – iskren je Petar koji se priprema za veliki beogradski koncert koji će se održati 11. novembra.

 


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Instagram