Ćerka Petra i Hane
Svet

23 маја, 2022 21:00

Danijeli je uzela voljenog muškarca a sada i ime koje je čuvala za svoju bebu: Otkriveno kako će se zvati ćerka Petra Graša i Hane

Ćerka Petra i Hane dobiće neobično ime

Petar Grašo i njegova supruga Hana krajem jula trebalo bi da postanu roditelji devojčice, a sudeći po saznanju RTL Exkluziva – zvaće se Alba.

Pročitajte: Brak na prvom ispitu: Nakon što je oženio Hanu, Petar Grašo promenio ploču

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Ćerka Petra i Hane – To ime je htela i Danijela Martinović pre osam godina

Hani je termin 23. jula, a ako bude porodila baš taj dan Petar neće biti na porođaju jer tog datuma nastupa na Fusion festivalu u Splitu. I ne samo on, već i svekar Tonči, a čini se da će porodično slavlje biti potpuno jer je zet Ivan art direktor festivala.

Pročitajte: Nikolina skrhana zbog smrti supruga, samo je ovo uspela da izusti: Vređaju me a ja tražim samo malo saosećanja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Ono što je u celoj priči još zanimljivije je da je ime koje je odabrao bračni par Grašo, upravo ono ime koje je svome detetu htela da da Petrova bivša supruga, Danijela Martinović. Naime, ona je za IN Magazin 2014. godine rekla da joj je najveća želja da ona i Petar postanu roditelji te da su razgovarali o imenima za decu.

Pročitajte: Da li to Petar Grašo žali za prošlim vremenima: Otkrio u kakvim je odnosima s bivšom ženom

Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako uzbuđena zato što Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, lepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije – govorila je Danijela pre osam godina.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Puls

FOTO: Instagram / Insatgram Printscreen