Ćerka Saleta Tropika svet novine svet portal
Svet

June 25, 2024 09:00

By

Zbog bebe učinili nemoguće: Ćerka ujedinila Jovanu Pajić i Saleta Tropika, ovo su predivne vesti

Ćerka Saleta Tropika ujedinila roditelje

Jovana Pajić i frontmen “Tropiko benda”, Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko, odlučili su da na svoj brak stave tačku krajem 2021. godine. Ova vest iznenadila je mnoge budući da su važili za veoma skladan par.

Kao kruna ljubavi na svet je došla starija ćerka Saleta Tropika, Helena, a potom i mlađa Đina, a obe su, neosporno izrasle u prave lepotice.

Ćerka Saleta Tropika svet novine svet portal

Rajko Ristić

Odluku da se raziđu, nekadašnji supružnici doneli su prijateljski i u takvim odnosima su i ostali zarad sreće svojih mezimica, a koliko su oboje posvećeni mama i tata uverili smo se u više navrata putem “Instagrama”, gde su i ovog puta podelili svoje emocije.

Ćerka Saleta Tropika svet novine svet portal

Rajko Ristić

Naime, starija ćerka Saleta Tropika slavila je jedan od rođendan što je bio povod da preslatka Helena osvane na profilima svojih poznatih roditelja koji su joj i na ovaj način poželeli najlepše želje.

Pročitajte: Neočekivana sreća u domu Jovane Pajić – Pevačica potvrdila da stiže pojačanje za Helenu i Đinu, Sale u neverici (FOTO)

– Danas mi je divan dan, ćerki mi je rođendan! Srećan ti rođendan, posebna moja devojčice – emotivna je bila Jovana, dok se i Sale oglasio i objavio čestitku naslednici:

Ćerka Saleta Tropika svet novine svet portal

Instagram

– Srećan rođendan ljubavi – napisao je muzičar.

Čestitke brojnih prijatelja nisu prestajale da se nižu i svi su mišljenja da je Helena preslatka tinejdžerka, ali i devojčica za primer koja je nesumnjivo samo najbolje nasledila od svojih roditelja, piše Story.

Ćerka Saleta Tropika sada je velika devojčica, a emotivne roditelje obuzme milina kada vrate film unazad prisećajući se šta su sve bili spremni da učine za naslednicu dok je bila beba.

Ćerka Saleta Tropika svet novine svet portal

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić