Ćerka Saše Popovića
Svet

April 17, 2023 10:15

By

Spas su svuda tražili: Ćerka Saše Popovića suočila se sa bolešću od koje se jedva izlečila

Ćerka Saše Popovića nasledila je očevu bolest

Osnivač Grand produkcije i muzičar Saša Popović nekada je važio za njavećeg zavodnika na estradi, iako, kako sam priznaje, nikada nije bio neki lepotan. Međutim, o ulepšavanju i podvrgavanju plastičnoj hirurgiji nikada nije razmišljao.

Pročitajte Saša Popović u strahu od muža poznate pevačice – Ona sve zakuvala

Ćerka Saše Popovića

Ivan Vučićević

– Jednom prilikom mi je, jedna pevačica koju ne želim da imenujem rekla: “Sale ti samo kad bi sredio te obraze i podvaljak i kad bi malo smanjio nos ja bih se zaljubila u tebe” – priznao je Popović u emisiji “Sceniranje”.

Ipak, to ga nije nateralo da promeni bilo šta na sebi. Jedino o čemu vodi računa je ishrana, jer pazi da se previše ne ugoji:

– Nekad umem da preteram, ali čim ugledam stomak odmah kreće režim. Ujitru samo bela kafa, popodne šnicla i salata, uveče neko voće i to je to. Onda se sve to brzo vrati u normalu.

Pročitajte Ovo joj neće oprostiti – Karleuša otkrila s kim Saša Popović vara Suzanu 

Ćerka Saše Popovića

Ivan Vučićević

Međuim, bivši direktor Granda priznao je da je kao mlad imao bolest koja ga je mučila, a godinama kasije sa istom bolešću suočila se i ćerka Saše Popovića.

– Ja sam kao mlad imao puno bubuljica. To je bio veliki problem i to sam jako teško lečio. Sa 37 godina kad sam bio kod Vange, ona, koja inače ne vidi mi je rekla: “Te bubuljice koje imaš…” Ja samo što nisam pao sa stolice. “Te bubuljice koje imaš one će polako da nestanu kad ti se rodi ćerka.

Pročitajte Ćerka Saše Popovića pokreće sopstveni biznis, a ova poznata dama biće joj partnerka 

Ćerka Saše Popovića

Ata images

– U stvari nije rekla ćerka nego dete. To će sve da pređe na nju. I moja Aleksandra zaista ima isti taj problem i isto je to lečila i hvala Bogu, sad će još malo napuniti 24 godine i sve će se to srediti. Jedva je to izlečila – priznao je Popović.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES