Ćerka Suzane Jovanović svet novine svet portal
Svet

February 23, 2023 19:37

By

Ćerka Saše Popovića pokreće sopstveni biznis, a ova poznata dama biće joj partnerka

Ćerka Saše Popovića za nekoliko dana napuniće dvadeset i četiri godine, a njen otac ne propušta priliku da istakne koliko je ponosan na nju, kao i na njenog brata  Danijela. Iako su kao porodica veoma privržani jedni drugima, Saša je rešio da decu osamostali, pa im je, u kompleksu koji je sagradio na Bežanijskoj kosi, obezbedio stanove i lokale.

Pročitajte: Ćerka Saše Popovića bila je nerazdvojna s ovom devojkom, a onda je novac napravio jaz između njih 

Deca Saše Popović i Suzane Jovanović

Instagram

− Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu kupili smo stanove, lokale i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja – rekao je nedavno Popović.

Ćerka Saše Popovića završila je kurs za manikir, pa je rešila ubuduće time da se bavi, a njen otac je otkrio da će Aleksandra pokrenuti sopstveni biznis. Ona će, kako navodi Popović da se udruži sa snajkom, Danijelovom ženom, koja je poznata šminkerka i koja već godinama radi u Grandu.

Pročitajte: Kraljevsko plava za najsmelije – Evo koliko košta odelo koje je ponela ćerka Saše Popovića na svadbi brata Danijela FOTO

Instagram

− Ona je to završila i radi prijateljicama naše kuće, i to gratis. Kupili smo joj stan i lokal u bloku gde gradim, tu ćemo joj otvoriti salon, a snajka, Danijelova žena, radiće šminku i, eto, neka tako zarađuju. Ćerka 8. marta puni 24 godine. Teram je da položi vozački ispit, evo tata će da ti kupi auto, ali ona nije bila zainteresovana, ali, evo, sad sam je konačno naterao da položi i kupio sam joj „smarta“– rekao je Popović za Kurir.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM