Prvi brak Suzane Jovanović svet novine svet portal
Svet

June 12, 2024 19:29

By

Sašina ćerka bila je nerazdvojna sa ćerkom ovog pevača, ali je novac napravio jaz između njih: Suzana sve otkrila

Ćerka Saše Popovića prekinula prijateljstvo sa Sofijom Šašić

Aleksandra Popović, ćerka Saše Popovića, oduvek je važila za divnu i primerenu devojku, a mnogi roditelji bi baš jednu takvu osobu priželjkivali za prijatelja svojoj deci.

Iako nikada nije želela da se eksponira u javnosti, njeni roditelji, Saša i Suzana, često su govorili o njoj, pa su tako jednom prilikom otkrili i da joj je najbolja drugarica Sofija, ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića.

Ćerka Saše Popovića svet portal svet

Ata Images

Ćerka Saše Popovića veoma je skromna

‒ Aleksandra voli muziku, zna mnogo pesama i stalno nešto peva. Najbolja drugarica joj je Sofija, ćerka Željka Šašića. Spavaju jedna kraj druge, idu u isti razred, sede u istoj klupi i zajedno treniraju tenis ‒ otkrio je Saša u intervjuu koji je dao pre nekoliko godina.

Aleksandra i Sofija su u međuvremenu stasale u devojke, pa iako su imale manje-više istu polaznu osnovu, svaka je krenula na svoju stranu. I, po svemu sudeći, odavno već nisu najbolje drugarice.

Ćerka Saše Popovića svet portal svet

Instagram

‒ Naša ćerka Aleksandra je jedna divna devojka koja završava IT akademiju, ima najbolju drugaricu Kaću i lep privatni život, i uvek kaže da želi da takav i ostane ‒ izjavio je nedavno Saša. Suzana Jovanović je dodala:

Vrlo je skromna, ne traži ništa. Dete je poznatih roditelja i može sve, ali ništa ne traži. Stvarno sam ponosna i svaki dan kažem da sam blagoslovena što imam takvu decu. Takav je i sin, a takva je i ona.

Pročitajte Suzanina i Sašina ćerka napustila dva fakulteta, otvorila salon, a sad je pokrenula novi biznis

– Nekad dođemo iz šopinga, kupimo nešto “Dolce&Gabbana”, “Louis Vuitton”, Suzana neku “Chanel” tašnu, ona to gleda… kao, vidi na šta baca pare.

– Ona kaže: „Ja idem u Bershku da kupim”. „Gde ideš?” „U Bershku, Bershka, Stradivarius. Eto to su njeni…”

– Nedavno sam joj rekao: „Čekaj, Aleksandra, daj da ti tata da jedan Rolex, kad ideš sa drugaricama, stavi na ruku.”

– „Šta da mi daš?”, pita me. Kažem: „Rolex”. „Ma, ja ne znam ni da gledam na sat”, to mi je rekla – ispričao je Popović. Na šta se Suzana nadovezala:

– Prvo ti je rekla: „Jesi ti lud tata, šta će meni Rolex?”

Ćerka Saše Popovića svet portal svet

Ata images

S druge strane, Sofija Šašić dala je više povoda od Aleksandre da se nađe u medijima, piše Hello!. Sudeći po njenom Instagramu jasno je da uživa u putovanjima, brendiranoj garderobi i životu na „visokoj nozi“. Pisalo se i o posetama estetskih hirurzima u Turskoj, a na meti tabloida bio je i njen ljubavni život.

S obzirom na to se svaka okrenula svojim poslovnim obavezama, jasno je da je i to jedan od razloga što su se udaljile.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM