Ćerka Stefana Đurića Raste portal svet svet tabloid
Svet

November 11, 2023 20:45

By

Rasta otkrio kako je ćerka Tara saznala da je u zatvoru: Za nju je to bila trauma

Ćerka Stefana Đurića Raste ne voli da se priseća perioda koje je on proveo u zatvoru

Reper Stefan Đurić Rasta priznaje da je od ćerke krio da je bio u zatvoru. Reper je ćerku Taru dobio u braku sa pevačicom Anom Nikolić sa kojom je imao buran bračni život i mediji su često pisali o njihovom turbulentnom braku i razvodu.

Ćerka Stefana Đurića Raste portal svet svet tabloid

ata images

Ćerka Stefana Đurića Raste sve razume, ali ne voli spominjati taj period

Poznati reper je za medije ispričao kako je njegova naslednica reagovala kada je saznala za njegov problematičan život.

Ćerka Stefana Đurića Raste je na kraju sve lepo prihvatila i razumela, ali reper je rekao da je osećao strah zbog njene reakcije. Za nju su to ipak traumatični trenuci, kako sam reper kaže, i ne voli to da spominje ni taj period.

“Premijera s Tarom je bila pun pogodak, iako sam bio uplašen. Zadovoljna je i devojčicom koja je glumi, prelepa joj je. Ona je sve to prihvatila, razumela, ali ne voli da se to spominje. Za nju su to bili traumatični trenuci. Govorili su joj da sam u Nemačkoj, ali ona je bila svesna da nešto nije u redu sa mnom i dedu pitala zna li nešto o meni” – izjavio je reper.

Ćerka Stefana Đurića Raste portal svet svet tabloid

ATA images

Pročitajte Nikad više netrpeljivosti, netolerancije i mržnje – Ana Nikolić optužila Rastu za nedelo prema ćerki FOTO

Stefan Đurić je rekao da period koji je proveo u zatvoru je koristio za muziku i pisanje pesama

“Dosta smo pevali. Ja sam imao tu foru da svaki dan kada napišem neku novu pesmu, mi .bismo predveče, kada prođe smena straže, seli za sto, tu je uvek bilo 12 ljudi i ja bih im otpevao to što sam komponovao. Često bi bilo, aj još jednom, aj još jednom, deset puta bih pevao jednu pesmu. Tu smo se svi saživeli s albumom koji sam ja unutra napravio, zato je meni sada zaista velika želja i jedva čekam da se zavrti na radiju taj album kako bi oni konačno mogli čuti pesme” – rekao je Rasta i nastavio:

“Zaista mi je bitno da čuju kako je to na kraju ispalo. Svaki moj album opisuje moju životnu etapu, bila ona teška ili laka, ja se ogolim kada su albumi u pitanju, moji albumi su moji dnevnici. U zatvoru sam napisao čak 30 pesama, ne samo za sebe.”

Ćerka Stefana Đurića Raste portal svet svet tabloid

ata images

Pročitajte Ana i Rasta upisali ćerku u najbolju obrazovnu ustanovu – Za Tarinu pripremu za prvi razred Rasta iskreširao 5.500 evra

Obožavaoci su mu stalno slali fotografije i pisma i ističe da je imao puno podrške od svojih fanova.

“Dobio sam toliki broj pisama podrške… Dobio sam jedno pismo čak iz ženskog zatvora, čuvam to i dan-danas. Sve to mi je poslužilo i kao inspiracija. Imam baš pesmu koja nosi naziv “Pismo” i mislim da će to biti možda i najveći hit na albumu” – rekao je Rasta za “Extra dan”.

Podsećanja radi, poznatom reperu je pre tri godine, u oktobru, pronađena određena količina droge koju je, kako je tada izjavio, koristio za sopstvene potrebe i zbog toga je proveo skoro četiri meseca u zatvoru, a nakon što je postigao sporazum o priznanju krivice, 12 meseci proveo u kućnom pritvoru sa nanogicom.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images