Svet

25 Januara, 2022 16:00

Ćerka Željka Šašića htela da se odrekne očevog prezimena?! Evo šta je istina o njihovom odnosu!

U životu svake devojke odnos sa tatom određuje dalji život svake žene, barem tako tvrde stručnjaci. Kako je ovih dana nakon brojnih medijskih spekulacija, mlada preduzetnica Sofija Šašić dospela u žižu interesovanja domaćih medija zbog navodne tajne veze sa nekadašnjim fudblerom Duškom Tošićem koji je u braku sa pevačicom Jelenom Karleušom, kako se našla u nelagodnoj situaciji, te je uspešna influenserka navode odmah i demantovala.  Javnost se zatim zapitala da li su istinita dugogodišnja šuškanja da Sofija i njen otac nisu navodno u dobrim odnosima.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, o odnosu između Željka Šašića i njegove ćerke Sofije, rođene u braku sa bivšom suprugom Sonjom, već godinama unazad se priča i piše.

Pročitajte: Željko Šašić zabrinut za ćerku Sofiju! Ne odobrava to što radi!

Ipak, pevač je rešio da stane na kraj svim glasinama, te je ispričao kako zaista stoje stvari i kako funkcioniše odnos između njega i njegove ćerke.

RAJKO RISTIĆ

O mojoj ćerki se godinama piše, nekada je istina, ali u većini slučajeva nije. Prvo sam se trudio da te neistine ispravim, da se svađam i objasnim ljudima šta je istina, ali to ne moram nikome da dokazujem – rekao je svojevremeno Željko za domaće medije.

– Čujemo se redovno, viđamo, a šta će drugi da pričaju ne bavim se više time. Ona je devojka koja ima 22. godine, pametna je i brine dobro o sebi – dodao je Šašić.

Zatim se osvrnuo na emotivni život popularne devojke, koja svojim izgledom i načinom života insiriše mlade ljude širom regiona.

– Sofija me ne pita sa kime će da bude u vezi, niti se ja mešam u njen emotivni život. Ako je ona srećna i zadovoljna, i ja sam, osmeh na licu mog deteta mi je najvažniji. Svi me pitaju o njenom emotivnom statusu, ali ja to ne komentarišem – izjavio je svojevemeno pevač za „Alo“.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Pročitajte: Dragana Mirković nije htela da krije suze od dece! Evo kako je to uticalo na njih!

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ATA/IMAGES