zorica brunclik
Svet

1 априла, 2022 15:17

Ćerka Zorice Brunclik ne želi da čuje za oca: Evo koga on krivi za sve

Ćerka Zorice Brunclik već godinama nema nikakav kontakt sa svojim ocem Ljubom.

Harmonikaš i autor brojnih hitova, Ljubo Kešelj, ćerku Miljanu nije video godinama, a
za to krivi Zoricu Brunclik.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljubo Keselj (@ljubokeselj)

Miljana je dolazila kod mene, a poslednji put je bila da me zove na proslavu 18. rođendana. Posle toga mi se više nije javljala, niti dolazila. Zvao sam je bezbroj puta, tražio je, ali bezuspešno. Niko se nije odazivao. Na milion načina je sprečavano da dođem do nje. Čak sam čuo kako Zorica priča da moja ćerka Mia, koju sam dobio sa sadašnjom suprugom Senom Ordagić, i Miljana nisu sestre. Šta više da komentarišem – priznao je u jednom momentu Ljubo, ali je Zorica pričajući o svom životu rekla nešto drugo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

Ćerka Zorice Brunclik odrastala bez oca

Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina – izjavila je Zorica.

U estradnim krugovima tračarilo se i da Ljubo Kešelj nije želeo da prizna Miljanu kao svoje dete, ali šta se zaista desilo među njima, oboje kriju do danas:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

Za sve ove godine, koliko nisam sa njom, Zoricu sam sreo jednom u Pinkovom studiju u Zemunu. Ona je bila jedna od gostiju, a ja sam tamo snimao. Sreli smo se u holu, prošli jedno pored drugog i pozdravili se hladno…

Kešelj nije krio da mu je Zorica pomogla u karijeri, ali i da ga je mnogo povredila.

Pročitajte: Dara Bubamara šokirala izjavom – Šabanova žena je ćerka Zorice Brunclik!

Ona me je i uvela u PGP RTS, ona je ta koja je izganjala mogućnost da sve što radim u toj renomiranoj ustanovi i produciram. Ušao sam u ekipu najodabranijih producenata, a vrata su mi bila širom otvorena… Zoricu treba znati, ona je oduvek bila namazana, prepredena, a Bog joj je dao nerv za poslovnost. Jedostavno, uvek je imala tu neku vidovitost. Znala je šta treba da radi… O pravim razlozima razvoda i uopšte o tome šta se desilo neću da govorim. Imali smo ugovoren doček nove godine u Americi ’85/86. Pošto ona nije htela da ide, nazvao sam gazdu i to mu saopštio. No, on je insistirao na tome da dođem ja. Vlasnik je poželeo da ostanem i da pozovem neku od pevačica. Setio sam se Sene Ordagić, koju sam pred sam odlazak u Ameriku sreo – prepričavao je davni događaj Ljubo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljubo Keselj (@ljubokeselj)

Tri meseca smo se družili u Americi. Osećao sam da se nešto dešava. Ali bio sam polomljen, jadan, bilo mi je strašno teško. Lečio sam rane uz Seninu pomoć. Piće mi je bilo pod rukom, droga je cirkulisala u lokalu u kom sam svirao, malo je trebalo da se skrene… Da nije bilo Sene… Na sreću, brzo sam shvatio da je ona izuzetna žena i da je zalutala na estradu. Zalutala je po svom ponašanju, shvatanjima, moralu. Znate, devedeset odsto pevača došlo je sa ulice, iz kafane. To je sve raskalašno, raspojasano, bez morala… Prvi put u životu sreo sam pevačicu koja čita bar dve knjige mesečno. Možete misliti, našu ćerku Miju učlanila je u biblioteku kada je dete imalo samo tri godine… – ispričao je svojevremeno Kešelj.

Pročitajte: Pevačica i on se javno svađali – Ćerka Zorice Brunclik pre braka bila u vezi sa ovom zvezdom Granda

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljubo Keselj (@ljubokeselj)

Ćerka Zorice Brunclik izgradila je uspešnu karijeru

Inače, Miljana, ćerka Zorice Brunclik, uzela je prezime Miroljuba Aranđelovića Kemiša, radi kao producentkinja, ima ćerku iz prvog braka, a pre godinu dana ponovo se udala i svi koji je poznaju kažu da je veoma vezana za svoju majku.

Zorica Brunclik je uz pomoć supruga Kemiša uspela da na pravi put izvede četvoro dece i napravi karijeru na kojoj svi mogu da joj pozavide. Danas je i ponosna baka, a fotografije svoje velike i srećne porodice rado deli sa pratiocima na Instagramu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Katarina Lekić

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM