Ćerka Zorice i Kemiša
Svet

June 3, 2023 15:00

By

Svi pogledi bili su uprti u ćerku Zorice i Kemiša: Zlata se pojavila u maminoj haljini staroj 40 godina FOTO

Ćerka Zorice i Kemiša ukrala je poglede svih zbog haljine koju je ponela

U sredu je održan glamurozan parti povodom 18. rođendana magazinia Story. Paparaci su imali pune ruke posla jer su na jednom mestu bili svi poznati, a među prvima su stigli Zorica Brunclik i Kemiš sa ćerkom Zlatom i zetom Milošem Vujanovićem.

Pročitajte: Zorica Brunclik godinama poricala da se odrekla najstarije ćerke, ali sada je istina konačno otkrivena

Ćerka Zorice i Kemiša

Ata images

Svaka zvanica pobrinula se da ispoštuje dres kod koji je bio propisan te večeri, a jedna od onih koja je podigla najveću prašinu i za kim se svako okrenuo jeste upravo ćerka Zorice i Kemiša. Naime, ćerka Zorice Brunclik ove večeri priredila je svojevrstan omaž liku i delu svoje majke, pojavivši se u haljini koju je Zorica nosila u kultnim scenama u filmu “Žikina Dinastija”.

Pročitajte: Sreća i tuga u isti mah – Ćerka Zorice Brunclik trudna, a deda neće imati priliku ni da upozna unuče

Ćerka Zorice i Kemiša

Ata images

Zlata Vujanović pojavila se u zlatnoj haljini od šljokica i oduševila sa potpisom čuvenog Pako Rabana. Brojni komplimenti pristigli su zbog ovog modnog odabira, a ponosna mama sa lica nije skidala osmeh, čak je i pozirala sa svojom mezimicom, kojoj je svojim modnim odabirom bila potpuni kontrast.

Pročitajte: Neprepoznatljiva – Zorica Brunclik prešla u brinete, a razlog farbanja će vas nasmejati do suza FOTO

Ćerka Zorice i Kemiša

Ata images

Na pitanje prisutnih novinara zašto se Zlata odlučila baš za ovaj odevni komad u moru novih i možda lepših, ona je odgovorila da je sebe upravo videla u maminoj haljini te večeri, dok se Zorica nadovezala:

– Sigurno da njoj bolje stoji, zato što je zgodnija i lepša nego mama. Ja sam tada bila mršava – priznala je pevačica i dodala:

– Nemamo problem da obučemo haljinu dva puta, mada je ona oblači prvi put, a ja sam je samo jednom obukla, a vi za 40 godina niste to zaboravili.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Ata images