Ćerke Željka Mitrovića
ROĐENE ZA SCENU

21 јуна, 2022 16:02

Ćerke Milice i Željka Mitrovića danas lepotom oduzimaju dah: A, evo kako su nekada izgledale

Ćerke Željka Mitrovića, Kristina i Andrea, koje je dobio u braku sa Milicom Mitrović, izrasle su prave lepotice.

Pored toga što su lepe one su i veoma uspešne, mlade devojke, koje su odlučile da se obrazuju u inostranstvu, što su im roditelji i omogućili.

Ćerke Željka Mitrovića: Lepotice koje ne možete da ne primetite

Kristina je već nekoliko godina u vezi sa bogatim Ukrajincem Ilijom, koji je je, kako se pisalo, prošle godine i zaprosio. Starija Mitrovićeva naslednica živi pravu modernu bajku. Naime, njen izabranik je sin ukrajinskog „kralja uranijuma“, a i sam je veoma uspešan u biznisu koji ima u Londonu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Život iz snova: Pogledajte šta je sada verenik priredio ćerki Željka Mitrovića, ovoga nema ni na filmovima (FOTO)

Iako žive u engleskoj prestonici, Kristina i Ilija su veoma česti posetioci Beograda. Poslednji put su bili na rođendanskoj proslavi Tininog oca Željka.

Pročitajte: Zet Željka Mitorvića je najmađi milijarder – Cigara mu košta 300 evra. Evo šta sve poseduje

Za razliku od Kristine, njena mlađa sestra Andrea se trudi da se o njenom privatnom životu zna što manje. Ona je, takođe, prava lepotica, a svi kažu da je kopija svoje majke Milice.

U vezi je već dve godine, a njen dečko  Šon Parnet, inače Amerikanac, upravo je završio Medicinski fakultet u Beogradu. Pretpostavlja se da će oboje nastaviti da žive u srpskoj prestonici, koju je Šon veoma zavoleo.

Rođene za scenu

Mnogi su već i zaboravili da su se lepe ćerke Željka Mitrovića već kao klinke našle ispred kamera. One su bile voditeljke nekoliko dečijih emisija, a snimale su i pesmice prilagođene deci.

Svi su im još tada predviđali uspešnu televizijsku karijeru, što zbog lepote, što zbog elokventnosti, međutim, one su, bar za sada, odlučile da se bave nekim drugim poslovima.

Ćerke Željka Mitrovića

Instagram

Njihova majka Milica često, sa svojim pratiocima na Instagramu, podeli fotografije na kojima su Andrea i Kristina, a među njima se nađe i neka stara fotka koja svedoči da su Mitrovićeve ćerke oduvek bile lepotice.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM