Nikolina Pišek u bolnici
Svet

May 3, 2023 15:44

By

Ćerku Nikoline Pišek je samo Bog sačuvao od smrti u školi: Voditeljka se oglasila potresnim rečima

Poznati se opraštaju od ubijene dece

Danas je u beogradskoj osnovnoj školi dogodila nezapamćena tragedija u kojoj je život izgubilo osmoro đaka, radnik obezbeđenja, a ranjena učiteljica i šest učenika. Tim povodom oglasile su se brojne poznate ličnosti sa potresnim rečima i izjavama saučešća.

Poznati se opraštaju od ubijene dece

Rajko Ristić

Poznati se opraštaju od ubijene dece

– Crni dan za Srbiju. Nezapamćena tragedija. Stradala su naša deca. Od ruke deteta. Dete je ubilo osmoro dece, a ima i onih kojima se bore za život. Dete je uzelo pištolj od oca i uz spisak za odstrel krenulo u osnovnu školu. Dete nije promašilo. Dete je ubijalo mirno i hladno. Dete je bilo odličan đak i iz dobre porodice. Dete nije pokazalo milost. Neka ovo bude opomena u kakvom svetu živimo i kako ovo suludo vreme utiče na naše nejake. Nasilje kojima se deca bombarduju iz svih medija, iz svih životnih struktura, uzelo je danak. Ovo je opomena za sve nas – napisala je Jelena Karleuša pa nastavila:

Pročitajte Zoran Kesić van sebe zbog pucnjave u školi u koju ide njegov sin – Uplakani roditelji i dalje traže svoju decu 

Poznati se opraštaju od ubijene dece

– Saučešće porodicama dece koja su izgubila život, neka im Univerzum da snagu u ovoj tragediji… i ako postoji neka pravda, da sva deca kojoj se bore za život u ovom momentu prežive kao i njihova nastavnica – napisala je Jelena.

– Šta će oružje u kući, molim vas objasnite mi, jer ja ne razumem… Koje su to situacije u kojima je neophodno da se oružje drži u kući – napisala je Konstrakta.

Pročitajte Poznati se opraštaju od ubijene dece – Sloba Radanović otkrio zašto je došlo do ubistava u školi 

Poznati se opraštaju od ubijene dece

Povodom tragičnog događaja oglasila je i voditeljka Nikolina Pišek koja je izjavila saučešće porodicama i otkrila da je njena mlađa ćerka Una Sofija mogla da bude u toj školi da se posle smrti njenog supruga nisu preselile u Zagreb.

Pročitajte Moj sin pohađa tu školu, nije poznavao dečaka koji je pucao – Ana Stanić uznemirena, stigla na lice mesta

Poznati se opraštaju od ubijene dece

– Moje saučešće svim porodicama nastradalih. Nažalost, i ja poznajem neke. Molim se za njih. Užas i jeza me prolaze jer bi i moje dete bilo sada u ovoj školi da nismo odlučili drugačije. Zahvalna na tome.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM