Star

1 Februar, 2021 14:16

Cifre od kojih BOLI GLAVA! Otkriveno koliko ZARAĐUJU Luna i Anabela!

Nakon što je Đole Đogani javno potkačio bivšu snajku da nastupa za 300 evra oglasio se Anabelin menadžer koji je otkrio koliko je novca pevačica zarađivala od nastupa.

Cifre od kojih boli glava!

Naime, Anabelin menadžer progovorio je o cifri za koju je Anabela nastupala, a koja je prema njegovoj priči mnogo veća od cifre koju je Đogani naveo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

Ne smem puno da pričam, ali dok smo ona i ja radili pre rijalitija nastupala je non-stop. Sve je išlo kako treba. Skoro je trebala da ima nastup u Ilindenu. Kada god je nastupala klubovi su bili puni i uvek se kupovala karta više. Cena njenog nastupa iznosi od 1.000 do 1.500 evra, zavisi od prostora u kom peva – rekao je za Informer Anabelin menadžer.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djo (@luna_djogani)

Kada je Luna u pitanju cifra ide mnogo više, te je njen tm još na početku karijere otkrio planove za izgradnju njene karijere, a šuškalo se i da se za njen nastup nudi i do 10.000, ali i da njen honorar iznosi 4.000 evra.

-Pravimo od Lune brend i ne želimo da bude dostupna stalno za nastupe, pa ne prihvatamo svakakve ponude. Znamo koliko vredimo i nije nam problem da čak radimo nastupe i na prodaju karata, pošto bismo ih sve rasprodali – rekao je svojevremeno Lunin menadžer.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ