scandal

10 Jula, 2019 16:31

ČIM JE IZAŠLA IZ ZADRUGE OTKRILA PRAVO LICE! Stanija oplela po Luni: Ona je jedna NESREĆNA i LABILNA devojka

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević završila je kao trećeplasirana u ovoj sezoni „Zadruge“, ali se, oseća kao pobednica zbog toga što je našla dečka Marka Markovića.

Na velikoj žurki, koja je u čast završetka druge sezone upriličena u Imaginarijumu, otkrila je za „Vip“ da do seksa sa Markom još nije došlo, ali da ga željno iščekuje.

– Ništa se još uvek nije desilo jer se nismo videli nakon završetka. Tek smo se večeras, bukvalno pre žurke, našli i došli ovde. Ali zato odavde odlazimo zajedno. Nećemo vam reći gde, ostaje misterija, ali dovoljno da znate da idemo zajedno u stan i konačno ćemo biti sami – rekla je Stanija dok se Marko zadovoljno smeškao.

– Piletina se lepi za prste, preporučujem svim devojkama da nađu mlađeg – dodala je Dobrojevićeva i otkrila kako se oseća na slobodi.

– Još uvek je sve euforično, dosta sam vremena provela sa mojima sumirajući utiske. Sada sam sa markom i dalje idem sa njim, pa ćemo videti. Još uvek je relativno malo vremena prošlo otkad smo napustili rijaliti. Sve je sveže – kaže Stanija.

Sa bivšim zadrugarom i dečkom Vladimirom Tomovićem se, kako kaže, nije čula. I ne planira.

– Sa Tomovićem se nisam čula i to je za mene završena priča. Nisam ni ispratila šta je sve pričao o meni dok sam bila unutra. Za kraj je kriv isključivo on, tako da se ne bih njime više bavila – kaže Stanija.

Što se tiče pobednice „Zadruge 2“ Lune Đogani i njihovog odnosa, kao i žučne rasprave u samoj finalnoj večeri, kada je je Luna napala, Stanija kaže da joj ništa ne zamera.

– Luni sam sve oprostila zato što je jedna nesrećna devojka. Jako je nesigurna i labilna i to joj se uvek na kraju obije o glavu. Dva puta joj se dešava ista priča, oba puta je ostavljena zbog iste stvari i to pred finale. Trebala bi da se zapita i možda je vreme da nešto promeni u svom ponašanju. Ali ja se njome neću baviti. Tuđe veze i tuđe priče me ne zanimaju. Želim da uživam samo u svojoj – kaže Stanija.

https://svet-scandal.rs/vesti/u-cik-zore-snimali-kucni-video-nakon-zurke-stanija-odvela-decka-u-stan-vezala-marka-lancima-i-katancima-foto/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević, printscreen