modni odabir ane ivanović
Svet

27 Aprila, 2022 23:00

Čizme Ane Ivanović ponela i Anastasija, da li je ovo najbolji modni duel ikada? (FOTO)

Modni odabir Ane Ivanović već je viđen ali je ipak sve oduševio

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger pobrali su sve simpatije nedavnim pojavljivanjem. Poznati par koji uvek stilski usklađen i ovoga puta odneo je sve simpatije novim izdanjem. Ana i Bastijan podigli su eleganciju na viši nivo, a Anin modni odabir ne prestaje da se komentariše.

Porčitajte: Besprekoran stil Ane Ivanović! Iznenadiće vas koje komade je spojila lepa Švajnijeva supruga (FOTO)

Modni odabir Ane Ivanović viđen i kod Anastasije Ražnatović – Kojoj bolje stoji?

Bivša teniserka i bivši fudbaler jednostavno kada god se pojave negde, bez želje da se nametnu, postanu zvezde i „ukradu šou“ svima, te je tako bilo i na jučerašnjoj dodeli nagrade u Nemačkoj, „Best brands“ .

Naime, kao što smo već videli na skoro svim svetskim i domaćim zvezdama, Ivanovićeva je prošetala najatraktivniji par čizama ove sezone.

U pitanju je par obuće slavnog brenda Jimmy choo koji je nastao u kolaboraciji sa Muglerom, a ovaj model rasprodat je širom sveta. Nikoga nije iznenadilo što Ana Ivanović nosi atraktivan komad, budući da je uvek u koraku sa modom, ali na sebi svojstven način – bez previše pompe. Inače, cena ovog modela kreće se oko 1.000 evra, ali ga je gotovo nemoguće trenutno naći.

Pročitajte: Ana Ivanović objavila fotku sa Bastijanom, a onda su fanovi počeli da je prozivaju

Takođe, ove čizme ponela je i Anastasija Ražnatović koje je ukombinoala samo uz sako „A“ kroja i savršeno stilizovanu kosu. Anastasija Ražnatović blistala je ovom prilikom i mnogima pokazala da poseduje istančan ukus za modu. 

Šta vi kažete – kojoj dami bolje stoje ove čizme?

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen