svet

June 30, 2014 20:10

By

Color Press Grupa pokrenula dva nova magazina!

naslovnice

Color Press Grupa pokrenula je dva nova magazina!

001.indd

U ”Bakinoj kujni” pronađite najbolje tradicionalne recepte za starinska, domaća jela, koja se prenose sa kolena na koleno i odolevaju zubu vremena. Precizna uputstva praćena brojnim fotografijama pripreme (korak po korak), imaju za cilj da olakšaju kuvanje mladim i neiskusnim domaćicama. Tu su i praktični sveti za održavanje higijene kuhinjskog prostora, uklanjanje mrlja i ublažavanje zdravstvenih tegoba, primenom jednostavnih prirodnih sredstava kao što su to nekada činile naše bake. Predstavljenje dekorativnih kuhinjskih predmeta, etno-kuće i spomenara sa porodičnim fotografijama čitalaca, dodatno doprinose zanimljivom sadržaju časopisa.
Cena magazina je 30 dinara i izlazi mesečno (12 brojeva godišnje) na 52 strane. Distribuira se u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, BiH, EU. Glavna i odgovorna urednica je Ženja Aćimović. Godina pokretanja je 2014.

Heklanje 1

„Anna heklanje“ je prvi, specijalizovani časopis o heklanju na našim prostorima. Konačno, na naše tržište stiže edicija o ručnim radovima poznatog nemačkog brenda Anne (šivenje, heklanje, pletenje), koja će zadovoljiti potrebe i najprobirljivijih ljubiteljki ručnih hobi-radova. Ovo je samo prvi u nizu od tri takva magazina, koji će se pojaviti na tržištu do jeseni i nalje, na svaka dva meseca.
Po licenci nemačke izdavačke kuće BPV Medien Vertrieb Gmbh & Co, magazin „Anna heklanje“ za teritoriju Srbije, Crne Gore, Makedonije i BiH izdaje „Color Press Grupa“.
U svakom broju donosimo po 37 modernih, sezonskih modela sa detaljnim uputstvima za izradu i pratećim, izuzetno preciznim i preglednim šemama.
Časopis ima 68 strana (64 + 4). Cena magazina iznosi 150 dinara, izlazi dvomesečno (6 brojeva godišnje).
„Modeli koje vam nudimo, jedinstveni su, originalni i, pre svega, osmišljeni po poslednjim modnim trendovima, tako da će se naći za svakoga ponešto“, kaže Aida Bajazet, urednica magazina.

Autor: Life Content