Svet

31 Marta, 2021 17:00

Čorbao DILOVAO drogu i ORUŽJE na Kosovu!

Milan Janković Čorba, pre “Zadruge” dilovao je drogu i prodavao oružje na Kosovu! Rijaliti učesnik, kuvar po struci, bio je problematičan u odrastanju, pa se sa mlađim bratom bavio svim i svačim, kako bi zaradili.

Dilovao je drogu i prodavao oružje

Otud i ne čudi tolika privrženost ka Kristijanu Goluboviću u rijalitiju, koga na neki način doživljava kao svog idola.
Na Kosovu je teško doći do legalnog posla, a tek da je plaćen dobro, to je misaona imenica. Čorba je sa prijateljima i bratom napravio plantaže marihuane, pa su to prodavali, a bili su upleteni i u preprodaju oružja. Ne bih tu previše pričao o detaljima da mu ne napravim problem. Kada je počelo da se šuška o hapšenju, odlučili su da se sklone sa Kosova. Sestra je poslala Čorbinu i Markovu biografiju, koji je takođe kuvar hotelima u Crnoj Gori, a pozvali su ih u Njivice da rade – priča za SVET Čorbin drug i nastavlja.


Nije im bilo svejedno kad su prelazili granicu autobusom, a uspeli su da prenesu i 300 grama vutre. Imali su sreću. Na poslu su se dobro pokazali, Čorba je od pomoćnika kuvara napredovao i postao šef . Kad je video da i poštenim ranom može lepo da se zaradi batalio je sve druge poslove. Ipak, vukla ga je ljubav ka muzici, pa je zato i ušao u rijaliti, da mu bude neka otskočna daska ka postizamnju tog cilja. Baš se promenio u pozitivnom smislu. Samo da ostane na tom putu – zaključuje drug za SVET.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET