Memedović uživa bez posla
Svet

20 децембра, 2022 12:45

By

Nova ljubav Jovana Memedovića je Snežana Stojković, dobro ste pročitali FOTO

Da li je ovo nova ljubav Jovana Memedovića 

Voditelj Jovan Memedović koji je već duže vreme solo, čini se da je promenio taj status i ponovo u svoj život pustio, prelepu, nežnu plavušu. Kako pišu mediji a i misle dame u Srbiji, Jovan se visoko se kotirao na listi najpoželjnijih muškaraca i dok je bio u braku, a taj status samo je utvrdio posle rastanka od supruge Mirjane sa kojom je proveo dvadeset godina i s kojom ima dvoje zlate deče.

Pročitajte: Velika ljubav Jovana Memedovića bila je okidač za razvod – Niko se nije nadao da je to baš ona (foto)

voditelj jovan memedović

Foto: ATA images

Ipak, izgleda da je britki Memedović, kako šapuću radoznali, našao srodnu dušu, navodno. Tu informaciju javnosti je, slučajno, otkrila Mirjana Bobić Mojsilović, koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa otvaranja jednog restorana.  Na njoj je veće društvo, a pored šarmantnog voditelja našla se dama za koju mnogi misle da je njegova nova izabranica koja izgleda kao holivudska glumicai koja pomalo liči na Anicu Dobru.

Pročitajte: Da vidimo šta će sada dame reći – Pokušajte na slikama da pronađete Jovana Memedovića, da li je i u mladosti bio zavodnik (foto)


Reč je o Snežani Stojković, koja se nekada bavila fudbalom, a danas je uspešna u svetu marketinga i produkcije. Ako se ima u vidu da u opisu njenog profila na Instagramu piše da je zanima „nature, sports, horses“, nema sumnje da je Jovan Memedović sreo srodnu dušu, navodi Hello!.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello / Svet

FOTO: ATA images