Tajne Cece Ražnatović
Svet

November 15, 2022 10:13

By

Iznenadićete se: Isplivala Arkanova tajna o ljubavi sa Doris Dragović, ova fotografija pokazuje koliko su se voleli

Da li je veza Arkana i Doris Dragović samo nagađanje

Navodna veza Arkana i Doris Dragović bila je jedna od najbolje čuvanih tajni regionalne javne scene, ali jedan od najpoznatijih estradnih menadžera ondašnje Jugoslavije i čovek koji je od “Duge” napravio jedno od najpopularnijih mesta za izlazak Vlada Perović svojevremeno je šokirao javnost detaljima o odnosu Željka Ražnatovića i poznate pevačice.

problem miroslava ilića

Printscreen

Perović je, naime, zatekao neočekivani par u separeu svog kluba. Veza Arkana i Doris Dragović bila je neverovatna čak i njemu, a sve je navodno počelo kada je on doveo Doris prvi put u Beograd, a kod njega je i živela, piše Story.

– Arkan i Doris su negde upoznali u gradu. Znam da ih ja nisam upoznao. Ona je tada došla sa njim kod mene u klub. Kada sam došao u lokal u jedan sat, oni su već bili tamo. Posle je ona to negirala u hrvatskim novinama. Bila je to velika afera. Objavljene su bile i slike kako ona sedi sa njim u separeu – ispričao je Perović.

Pročitajte: Daleko od idealnog braka – Arkanu je jedna stvar kod Cece JAKO SMETALA, komentarisao je pred svima (FOTO)

Interesantno, o tome da je veza Arkana i Doris Dragović bila stvarna kasnije su se pojavila i druga svedočenja pa je takođe zabeležena još jedna izjava Nebojše Tubića Žabca. On je tada naveo da je on prvo bio u vezi sa Doris, ali da je i Arkan potpuno “poludeo” za pevačicom.

– Kada je i Arkan konačno spavao s njom, rekao mi je da mu je to bio najbolji se** u životu! Bio je potpuno očaran tom ženom. Rekao mi je da to nije normalna ženska, već da da je vrh vrhova – ispričao je on.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Zoran Jakšić