Supruga Ivice Dačića
Svet

5 Decembra, 2022 11:15

S Ivicom ne pričam… Dačićeva snaja odrešila jezik pa iznela detalje odnosa sa svekrom, neprijatno

Dačićeva snaja iskreno o odnosu sa svekrom Ivicom

Nova mlada nade naše muzike, pevačica Milica Jokić kaže da se nimalo ne razume u politiku, mada je godinu i po dana u vezi sa Lukom, sinom Ivice Dačića. Ona dodaje da se s prvim potpredsednikom vlade i ministrom spoljnih poslova odlično slaže i da često zajedno pevaju.

Pročitajte: Sada je zvanično deo familije – Porodični portret Ivice Dačića na kom je zablistala snaja Milica (FOTO)

Dačićeva snaja

Instagram

– U politiku se uopšte ne razumem, pa o njoj i ne pričam sa Ivicom. Ne razgovaramo ni o mojoj karijeri, odnosno muzici, već samo pevamo. Ne kritikuje me ni zbog čega jer nema ni razloga – kaže mlada pevačica za Informer i dodaje da nikada nije doživela neku neprijatnu situaciju zbog toga što je u vezi sa Dačićevim sinom.

– Svi su fini prema meni. S nama često ide obezbeđenje, ali mi to ne smeta. Navikla sam se jer smo se Luka i ja dugo družili pre nego što smo počeli da se zabavljamo – priča Milica.

Pročitajte: Ponašanje Dačićeve snaje se otelo kontroli – Fotografije otkrile pravo lice Milice Jokić (foto)

Dačićeva snaja

Foto: Rajko Ristić

Ona kaže da se super slaže i sa Lukinom majkom.

Obožavam Sanju, ona je predivna osoba. Nas dve imamo sličan karakter i neke iste stavove. Lukina i moja porodica se poznaju i u odličnim su odnosima.

Mada uživa u vezi sa mladim Dačićem, Milica još ne planira da stane na „ludi kamen“.

– Mi smo godinu i po dana u vezi, ali još je rano za svadbu. Mladi smo, ima vremena, nismo još razmišljali o zajedničkom životu. Koncentrisana sam na karijeru – priča pevačica.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir

FOTO: Instagram