Star

4 Novembra, 2020 20:00

DADILJA KLARA OTKRIVA ISTINU: „Marija je LUĐA od Miljane! Koristi BOLESNO DETE da dođe do PARA!“

Marija i Miljana Kulić već danima pljuju bivšu dadilju Klaru i optužuju je da im podmeće lažne priče i sveti im se jer više neće da je angažuju da čuva malog Željka. Da bismo proverili šta je prava istina, pozvali smo Klaru koja nam je otkrila šokantne detalje o Kulićima!

Klara: „Siniša kad popije napada sve redom! Marija ga prijavila da je tukao!”

Marija laže da se poznajemo dve godine, doduše, Miljanu znam od malih nogu, znam i ko su oni i kako su živeli, ali nisam se znala s Marijom. Njima je Miljana napravila kuću! Da nije ušla u rijaliti, ne bi imali gde da se okupaju. Oni nigde nisu radili, ni Marija, ni Siniša, oni su primali Socijalnu pomoć, stali su na noge tek nakon Zadruge 2. Marija je bolesnija od Miljane, poznato je da Miljana nije kako treba sa psihičkim zdravljem, ali ova je bolesnija jer zarađuje preko ćerke koja ima probleme sa mentalnim zdravljem! – priča Klara za STAR i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MILJANA KULIĆ OFFICIAL ️ (@miljana_kulic_) дана

Miljana je pre svih rijalitija bila u Topolnici na lečenju, to se desilo posle cele frke sa Mišelom! Ona je znala da bude agresivna i da u takvom stanju lomi sve po kući, da ih napada, niko to nije mogao da spreči, pa su je valjda i prijavljivali nadležnim institucijama. Marija laže da ima idealan brak, a ona i Siniša ko pas i mačka ceo život, oni se svaki dan svađaju i vređaju. Siniša je bio i u zatvoru zbog nasilja u porodici, Marija ga prijavila da je tukao, pa je imao i napad na službeno lice i nosio nanogicu, toliko o tome kako se oni slažu! Siniša mnogo pije, prgave je naravi, ume da bude opasan. Svaki dan idu u policiju, prijavljuju se, ma to je strašno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Kulic (@marijakulic_mtaz) дана

Miljana za dete ne pita, ona ga koristi da se slika za Instagram sa njim, Marija brine za to dete. Greota što ga vodaju po rijalitiju! Ovo ću vam otkriti sada što niko ne zna, Miljana je Mariji ukrala 5.000 evra, ona mi se lično žalila, oni svi jedni drugima kradu. Poznato je da je Miljana kleptomanka! Meni su njih dve sve stvari koje sam imala dok sam čuvala dete u Zadruzi pokrale – kaže za naš tabloid bivša bebisiterka malog Željka i dodaje da će tužiti Mariju i Miljanu ako nastave da je pominju u rijalitiju:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Kulic (@marijakulic_mtaz) дана

Ako me ne zaobiđu sa pričama, ja ću da ih tužim, ovde u Nišu, znaju svi ko sam ja, a ko su oni! Pričam samo istinu, nemam čega da se bojim, ta porodica je luda kuća! Miljana je lagala ljude, ode u salon da se frizira i pobegne ne plati, krala je sa Zolom pare od Siniše i Marije, zajedno su se drogirali, a onda Marija morališe drugim devojkama – objašnjava Klara za STAR i kaže da je čula da Siniša preti da će platiti ljude da joj naude:

Siniša je pretio po gradu da će da pošalje ljude za deset evra da me srede, evo ja sam tu, ne bežim nigde, neka me srede, ja se nikog osim Boga ne plašim!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR