Star

4 Novembra, 2020 12:03

Dado Polumenta se vraća na SCENU! Snimio dva albuma i ULOŽIO SVE PARE!

Nakon duže pauze i turbulentnog perioda kroz koji je prošao, Dado Polumenta se vraća na muzičku scenu i to sa projektom kakav do sada niko nije uradio na našim prostorima.

Dado je ovog puta spremio dva albuma koja će uskoro objaviti!

– Trebalo je da se sve kockice u mom životu sklope, da spoznam ko sam nekada bio, ko sam sada i da to sve kroz pesme predstavim publici – rekao je pevač.

Dado je za pesmu “Gdje su sada svi” koja će najaviti čitav projekat , spot snimao punih sedam dana, a svi koji su učestvovali u ovom projektu govore da je pevač uložio jako puno i da će to biti jedan od najskupljih muzičkih projekata na našim prostorima.

Pored toga što je i sam Dado autor pesama koje će se naći na novom albumu, pevač po prvi put sarađuje i sa trenutno najtraženijim producentom Darkom Dimitrovim.

Motivacija za povratak na muzičku scenu nakon više od dve godine pauze svakako mu je supruga Ivona i njihova ćerkica kojoj je maksimalno posvećen.

– One su čitav moj svet promenile, unele su mi u život energiju i inspiraciju koja mi je bila potrebna da stvorim ono što ću uskoro predstaviti publici. Nedostajao mi je rad na novim pesmama, druženje sa publikom i njihova reakcija. Ovaj projekat koji će činiti dva albuma, oslikavaće onog Dadu kojeg publika poznaje od ranije, ali i novog koji je odlučio da kao nikada do sada otvori dušu i ispriča sve što do sada nije.

FOTO: PROMO