dejan dalila i car
Svet

3 Marta, 2022 11:00

RASKRINKANA ČUVENA TROJKA IZ ZADRUGE: Razotkriveni Dalila, Dejan i Filip Car!

Ovih dana se u najpoznatijem rijalitiju na Balkanu dešavaju ozbiljne promene, te se neki rijaliti parovi mire, dok se drugi svađaju, neki pak pokušavaju da pobegnu koristeći nesvakidašnje metode, ali čuvena trojka koja trese Srbiju i region pravi kao i obično najveći karambol i rejting.

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Dalila Mujić, Filip Car i Dejan Dragojević  kako se šuška, dobili su ponudu da im se isplati bonus od po 20.000 evra od produkcije „Zadruge“ da naprave novi ljubavni zaplet u šouu, ali od toga zasad nema ništa.

Naime, plan je propao u startu jer je Dragojević odbio da učestvuje u toj igri, dok su Mujićeva i Car prihvatili ponuđenu svotu i bili su spremni da nastave da glume pred kamerama da se svakodnevno svađaju i mire.

dalila i dejan napuštaju zadrugu

BOJAN VUKOVIĆ

– Od početka šoua jasno je da se sve vrti oko Dalile i Dejana, odnosno da je njihov odnos najzanimljiviji publici. Zato je produkcija stalno potencirala i vrtela priču oko njih, a poznato je da je Dalila dobijala pozamašne svote novca u znak zahvalnosti za podizanje rejtinga. Nova ideja producenata jeste to da se inscenira pomirenje Mujićeve i Dejana, odnosno da se njih dvoje pretvaraju kako su ponovo u ljubavi i da su jedno drugom sve oprostili, a na kraju je planirano i fiktivno venčanje pred kamerama. Za to su im ponudili po 20.000 evra. Dalila je prihvatila, ali Dejan je rekao da neće da učestvuje u tome – navodi izvor za „Kurir“.

Pročitajte: Drama u Zadruzi! Dalila napustila rijaliti! Filip van sebe!

Međutim, tvorci „Zadruge“ ne odustaju od svoje zamisli. Trenutno se s Dragojevićem ozbiljno pregovara da prihvati ponudu, a nije isključeno kako se šuška, ni da će produkcija povećati iznos bonusa.

– I Filipu je takođe ponuđeno dvadeset hiljada evra da nastavi priču s Dalilom. Dakle, on sad treba da pravi ljubomorne scene i da proganja Dalilu, koja hoće da se pomiri s Dejanom. Takav je plan. Naravno, i Caru se dopalo to da dobije pare za zadatak, ali Dejanovo nećkanje sad sve koči. Svakako, rasplet će se brzo znati, pa ako vidite da su Dragojević i Mujićeva sve prisniji i da se opet „vole“, znajte o čemu se radi – zaključuje sagovornik za pomenut list.

dalila-i-filip-car

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Podsetimo, Kurir je već pisao o tome da je Dalila nakon kraha braka s Dejanom htela da izađe iz „Zadruge“, ali su je iz produkcije ubedili da ostane i nagradili je sa 10.000 evra. Kad je videla da svoju muku može da naplati, sledeći put je povećala iznos.

Kad je Maja Marinković izbačena, Dalila je znala da produkcija računa na to da se ona ponovo zbliži sa Carem. Sedela je više od pet sati u kancelariji s ljudima iz produkcije. Znam da je tražila nenormalan iznos, svi smo se krstili, ali na moje veliko iznenađenje, uspela je da uzme još oko 15.000 evra da bi se pomirila s Filipom – objasnio je izvor, koji je istakao da je za dve promene ugovora Mujićeva zaradila 25.000 evra – prenosi „Kurir“.

Pročitajte: Ceca iskreno o Zvezdama Granda! Priznala čega joj je preko glave!

 

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/PRINTSCREEN/YOUTUBE