dalila
Drama

12 Juna, 2022 17:00

Prete da će presuditi Dalili, Emina priprema njeno bekstvo: Evo gde će je skloniti posle Zadruge

Dalila dobija jezive pretnje

Emina Mujić sve se više plaši kraja Zadruge budući da svakodnevno dobija pretnje da će joj ubiti ćerku Dalilu! Iako je u prvi mah mislila da će to stati, sada razmišlja da ćerku odvede u Nemačku!

Pročitajte: Rijaliti mame PRETE! Nijedna neće Dalilu za SNAJKU! Dalilina majka očajna!

dalila

Printscreen

– Eminu retko šta može da zastraši, poremeti, ali je počela ozbiljno da brine za ćerkinu bezbednost! I na ulici joj dobacuju ružne stvari, da su bruka i sramota za Šepak i za celu Bosnu, postalo je baš obiljno. Emini stižu poruke da će da joj u centru sela kamenovati ćerku, da je neće prepoznati, da će da je ubiju. Ma koliko se neko ‘šalio’, kad čitaš tako nešto o rođenom detetu, ne bude ti dobro. Baš mi je pre neki dan Emina rekla da je pričala sa porodicama kod kojih je radila u Nemačkoj kao negovateljica i da će predložiti Dalili čim se završi rijaliti da se na neko vreme skloni kod njih. Zna i sama da će se strasti u najgorem slučaju smiriti već do septembra kad krene nova sezona rijalitija, ali do tada može svašta da se desi. Čak je i sa Husom pričala šta da rade i kako da se ponašaju – priča Eminin komšija i dodaje:

– Prijaviće oni pretnje policiji, ali time neće da zaštite Dalilu od fanatika. Iskreno, ne verujem da će stvarno neko pokušati da je ubije jer je obrukala, kako kažu, selo i državu, ali raznih budala ima, može neko da je povredi – kaže komšija koji moli da mu ne pominjemo ime da ne bi imao problema u selu.

AUTOR: Ivan Gajić

FOTO: Rajko Ristić