dalila se pokajala
Star

24 Novembra, 2021 10:22

Dalila hoće da se VRATI Dejanu! On je ISPLJUVAO! Dalila je laka roba zato se Car vratio Maji!

Dalila i Dejan součili su se posle razvod prvi put van rijalitija,  u emisiji kod Ognjena Amidžića. Dejan je imao priliku da se osveti svojo bivšoj ženi, i bez emocija potpuno hladan, sasuo joj je u lice šta je sve uništila, dok je ona uporno ponovljala i aludirala da on nju i dalje voli.

Dalila hoća da se VRATI Dejanu!

Kako otkriva izvor po povratku iz studija na imanje u Šimanovcima Dalila je plakala i molila Dejana da mu se vrati, pošto ju je Car samo iskoristio. Dejan je i dalje bio potpuno hladan i samo je ponavljao iste rečenice koje je i izgovarao u emisiji, prepričava izvor.

Da podsetimo, Dalila je tokom cele emisije bila vidno nerzovan, i delovala je potpuno izgubljeno zbog obnovljenih strasti između Cara i Maje Marinković. Dok je Dejan celu situaciju samo hladno porkomentarisao:

Ovako nešto meni nije moglo da se desi. Ja nisam reagovao kada su se dešavale stvari između nje i Cara na početku. Kad je Filip video da je ona laka roba, on se vratio Maji – bio je oštar Dejan i dodao:

Ona je ležala pored mene, a plakala zbog Filipa. Smatram da u braku nije bilo problema, ali je u njoj bio problem. Sada kad vratim neke scene, htela je da se oslobodi mene. Ona se 5 godina predstavljala kao osoba koja nije. Postala je preljubnica, pa sada treća osoba u osnosu – rekao je Dejan u Amidži šouu.

dejan dragojevic

Dalila i Dejan su zaigrali igricu, koju je Ognjen pripremio specijalno za njih, te su bivši partneri bacali kocku i radili izazove koji su im bili zadani. Najpre je Dalila dobila zadatak da našminka Dejana, na šta je Dragojević bez pogovora pristao. Dalila se sve vreme sladila i uživala šminkajuću svog bivšeg supruga.

Zatim je došao red na Dalilu da baci kocku, a zadatak koji je dobila ju je zaprepastio. Naime, Dragojević je morao da uzme tanjir pun šlaga i zabije ga svojoj bivšoj supruzi u lice.

Odvratan si, fuj – rekla je Dalila.

To si zaslužila – kaže Dejan u emisiji „Amidži šou“.

– Strašno kako si jadan, fuj, kako si odvratan – dobacila je zadrugara bivšom suprugu.

Vidi kako si lepa… Dođi sad da plešemo – rekao je Dragojević.

Sad bih nešto uradila, ali neću. Uradila bih nešto, čisto da se zna, ali ću se kontrolisati – kaže Dalila.

Ja sam želela da se desi razgovor sa Dejanom, ali Filip nije bio za to. Posle svega što mi je Dejan izrekao, nema potrebe da pričamo nasamo. Najispravnija odluka je trebala da bude da ja odem do njega i kažem da želim da se razvedemo. On je sve znao, pokušavao je da prekrije to. Dejan nije hteo da se potrudi ni za šta. Sada kad vidim da si ušao u čauru, ti si postao loš čovek, jako zloban i pun frustracija. Kajem se što nisam ostala slobodna do svoje 28. godine – rekla je Dalila.

Ja je nisam nijednom uvredio. Kad si emotivno nestabilan svašta može da se desi. Ja sam pričao sa njom. Ona je trebala da sedne sa mnom i da mi kaže da je ne interesujem. Ona je govorila da nije zaljubljena. Lagala je sve vreme. Koliko puta sam je samo pitao da li je zaljubljena. Klela se da nije i da pored mene ne bi bila sa osobom kao što je Car – rekao je Dejan u emisiji „Amidži šou“.

Pušten je snimak sa svadbe Dalile i Dejana, a Dalila je briznula u plač.

Zaplakala sam, videla sam te neke momente koji su mi bili najlepši, to su neka sećanja kojih se uvek setim, lepa su... Što se tiče ljubavi, ja sam rekla i stojim pri tome da ja njega volim kao čoveka koji je bio uz mene u svim mojim lomovima i naravno da imam lepe uspomene na nas, bila bih luda kad bih rekla suprotno. Ali, eto, desilo mi se to što se desilo. Svakako kad vidim neke stvari, probude mi emocije – priča Dalila.

Ono što mi se vrtelo po glavi ceo ovaj period, kada sam potpisivao na vratima razvod, i video datum, to je ono čega sam se setio. Mene je sve to bolelo, meni ne treba da se napomene snimkom. Sve mi prolazi kroz glavu. Naš mir i spokoj, kad otvoriš vrata i uđeš u kuću, kad uđeš u kuću sve to spadne, tu se osećao mir i sloga, to je bilo naše gnezdo i oaza mira – priča Dejan.

FOTO: RAJKO RISTIĆ