dalilina najveća tajna
Svet

11 Oktobra, 2021 16:01

Dalila i Car pričaju u ŠIFRAMA zbog Dejana! Fanovi ih raskrinkali!

Fanovi su razbili šifru za tajnu komunikaciju Dalile Dragojević i Filipa Cara. Kako su primetili, njih dvoje razgovaraju u šiframa, pogotovu u napetim situacijama. Očigledno zbog Dejana, koji je na ivici nervnog sloma jer mu se brak raspada, a žena mu se na oči spanđala sa drugim.

Dalila i Car pričaju u šiframa!

Fanovi su primetila da im je tajna šifra za ljubomoru i prebacivanje “Cedevita“, zbog njene prisnosti sa Dejanom, i njegove šetnje sa Anđelom i Stanijom sa druge strane.

Kakva je ovo cedevita bila što si mi napravila, bomba! Ne moraš stalno! Ne moraš mi je non-stop praviti sad, pa nisma ja toliko žedan – rekao joj je Car, a iz razgovora se moglo jasno zaključiti da govore u šiframa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dalila Car 💫 (@dalila__car)

Fanovi su primetili još jednu tajnu šifru “Koliko je sati„. Ko pomno prati razgovore iz izolacije zna da Car često ima običaj da Dalilu, u toku rasprave pogotovo, pita koliko je sati. Tada prestaje rasprava. Obratite pažnju kako se Dalila našla zatečenom posle njegovog pitanja “Koliko je sati?“. Šta im znači ta šifra, pitaju se mnogi, piše Pink.rs.

Njih dvoje su pretno raspoređni na mesto potrčka, i već nedelju dana provode vreme u izlaciji, gde su se dodatno zbližili. Oni sada već otvoreno pokazuje varnice između sebe, i sebi dopuštaju da razmene i nežnost.