Star

22 Februar, 2021 14:00

Dalila i Dejan pronašli nedeljni budžet iz Zadruge!

Rijaliti zvezde Dalila i Dejan Dragojević, koji su disokvalifikovani iz „Zadruge 3”, pronašli su novac iz rijalitija, tačnije njihov nedeljni budžet, koji je bio skriven u plišanoj igrački. Igračka, odnosno „Stič” iz animiranog filma „Lilo i Stič” bila je njihov zaštitni znak, i visila im je iznad kreveta.

Nedeljni budžet

Raspremajući garderober, naletim na svima dobro poznatu igračku koja je krasila naš krevet u „Zadruzi 3“ i ujedno bila štek za novac. S obzirom da znate na koji način smo otišli iz „Zadruge“, par zadrugara nas je spakovalo i ujedno je uletela u odeću i naša igračka, a da niko nije uspeo da napipa novac. Iako su se svi trudili da pronađu u našoj odeći i novac, nisu uspeli – napisala je rijaliti zvezda, prenosi Blic.rs, i dodala:

Danas 21.02.2021. dobila sam par hiljada od svog Lile da kupim nešto zanimljivo. Inače, ovo su bili naši nedeljni budžeti koje nekad nismo uspeli da potrošimo jer je bila zajednička kupovina u kojoj bi samo jedna osoba išla po namirnice, a da nikada nije donela ono što svi traže jer je prosto nemoguće. Zbog toga mi nismo učestvovali u tome i sada smo bogatiji za 7-8 hiljada dinara. Šta biste vi uradili sa ovim novcem? – pitala se ona, a komentari se samo nižu.

Najviše je bilo predlog njihovih fanova da novac poklone u humanitarne svrhe, ali i da pomognu svojoj porodici koja je u teškoj situaciji, kao i onih da ga potroše na sebe, jer su ga „krvavo” zaradili.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ