Scandal

11 Februar, 2022 09:15

Dalila razotkrivena!? Evo za koliko novca je prodala svoje dostojanstvo!?

Dalila Mujić, kako se šuška sve radi za pare.

Naime, ona je zbog novca uništila svoj petogodišnji brak sa Dejanom Dragojevićem, za šta je dobila 10.000 evra na ugovoreni honorar, o čemu su domaći mediji ranije pisali, a sada je, kako saznajemo, ponovo sklopila dogovor s produkcijom o nadoknadi ako se pomiri s Filipom Carem. Zbog toga je navodno, obnovila svoju vezu sa ljubavnikom, ali se po starom u njihovom odnosu dešavaju turbulencije i žesoke svađe, vređanja i pljuvanje, preko čega Mujićka prelazila sa lakoćom iz ljubavi. Oni koji su upoznati u njeno kalkulisanje u životu, kažu da im je sada i jasno zbog čega se Caru uvek vrati.

dalila dragojević

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Prvo prodala brak za 10.000 evra, a sada se vratila Caru za paprenu cifru!?

-Kratko ću ispričati kako se to dogodilo prvi put. Kada je Dalila videla da ima prođu kod Cara i da su krenuli pogledi ona je tražila razgovor sa produkcijom. Brzo su je izveli, jasno im je bilo šta ona hoće. Tada je prvi put tražila novi ugovor i veće pare, a zauzvrat je obećala da će da digne gledanost rijalitija jer će javno prevartiri muža koji spava sa njom u krevetu. Bila je dva sata u kancelariji, dogovor je pao i eto posle par dana Dejan lomi glavu dok ona ima odnose sa Filipom maltene na njegove oči. Znam da smo svi komentarisali da je to svesno uradila zbog 10.000 evra. To je sve prošlo, Maja Marinković je ušla u rijaliti, Car joj se vratio, a Dalila je ostala sama. Počela je da se približava Dejanu, radili su na pomirenju, ali je i to propalo. Tada je u bubicu često tražila razgovor s produkcijom, svima je jasno zbog čega – započeo je razgovor izvor za „Kurir“ i dodao:

Izvor dalje navodi da je Dalila skovala plan onog trenutka kada je Maja Marinković napustila imanje.

– Dalila je jako sujetna. Smatrala je da je Majin ulazak udarac na nju. Pošto je Marinkovićka imala ispade koji su svima dobro poznati, diskvalifikovana je, a Mujićka je već tada skovala plan. Ovoga puta dugo je čekala da je produkcija primi da razgovaraju, danima joj niko nije davao odgovor i konačno je izašla. Sedela je više od pet sati u kancelariji sa ljudima iz produkcije. Skovala je plan kako Dejana da uništi, a ona finansijski da profitira. Znam da je tražila abnormalnu cifru para, svi smo se krstili, ali na moje veliko iznenađenje uspela je da uzme još oko 15.000 evra da bi se pomirila sa Filipom i sada je opet priča na njoj – objasnio je izvor koji je istakao da je Mujićka za dve promene ugovora zaradila 25.000 evra.

Dalila Dragojević

ATA/IMAGES

Zadrugarima je sinoć prikazan klip na kojem Dejan Dragojević komentariše svađu bivše supruge Dalile i njenog dečka Filipa Cara, a Dino Dizdarević mu govori da treba da slavi dva puta rođendan jer se spasio od žene kao što je Dalila, ovaj snimak izazvao je haos u „Beloj kući“! A Filip Car je u neverici jer Dejan komentariše njihov odnos iza njihovih leđa.

Pročitajte: Isplivala istina o stanu Teodore Džehverović!? Evo gde zapravo živi!

 

 

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: RAJKO RISTIĆ/PRINTSCREEN/YOUTUBE/ATA/IMAGES