dalila se pokajala
Star

25 Novembra, 2021 08:00

Dalila se POKAJALA zbog javne PREVARE? „Trebalo je da slušam Dejana, Car me je ISKORISTIO”

Dalila Mujić gušila se u suzama zbog pomirenja Maje i Cara, a potom se osvrnula i na reči koje joj je svojevremeno uputio bivši muž Dejan Dragojević.

Dalila se pokajala zbog javne prevare?

Baš ružno, jako ružno ponašanje, način, mislim da ovo nisam zaslužila. Osećam se iskorišćeno i odbačeno. Nije mi se ni obratio od juče. Posle emisije sam saznala da su se uveliko pomirili, verujem da je pao i intiman odnos. Čovek nije ni raskinuo sa mnom, niti mi rekao bilo šta. Ubeđivao me je da Maja voli Janjuša. Trebalo je da ispunjavam zadatak, da ga obradujem za mesec dana veze, a osećam se odvratno. Hteo je da pokaže da može da me ima, a onda sam prestala da mu budem interesantna. Priča kako ne zna šta sam očekivala, da živi sa mnom u zajedničkom stanu, da se on nikada neće promeniti. Ne bih se osećala ovako, da je samo malo pričekao, nije trebalo da me ubeđuje da me voli i da niko tako nije voleo. Bila sam potrebna za neke druge stvari. Dobro je Dejan rekao, da sam ga malo više slušala, možda ne bi došlo do ovoga – govorila je kroz suze Dalila pa se osvrnula na odnos sa Dejanom:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

Ne znam više ni kako da se ponaša. Znam da sam prema Dejanu pogrešila, ali nisam ni tako brzo sve uradila. Možda sam lagala u nekom periodu, ali sam opet priznala sve, ovo je mnogo krupnije, ja sam učinila veliki korak, da mu dokažem da sam zaljubljena. Kao da se uplašio da ću se razvesti, da je zato onako reagovao. A onda je promenuo priču, pa rekao da ipak treba da se razvedem. Čujem da je rekao kako je video neku situaciju i da je zato uradio to što jeste. Ne bih želela da mi se desi trudnoća sa njim. Moguće je, pravio mi je bebu. Maja se prva smeje kad sam ja loše, čula sam da je komentarisao i on ispred diskoteke kako je sve moja maska. Ima intimne odnose, ljubaka se, to je fuj, nije me uzeo za ruku i raskinuo kako treba – zaključila je Dalila.

FOTO: RAJKO RISTIĆ