dalilina najveća tajna
Star

September 14, 2021 19:00

By

Dalila se SVETI Kariću! Ovako planira da mu RASTURI VEZU sa misicom!

Dalila Dragojević se naoštrila za ulazak u Zadrugu, pa je na samom početku rešila da se suoči sa Stefanom Karićem. Mnogi su komentarisali da su Dalila i Dejan iz Zadruge 3 pobegli jer se ona zaljubila u Karića, što je on kasnije i potvrdio da ga je muvala.

Dalila se sveti Stefanu Kariću!

Kako Star saznaje, Dalila je spremila pakleni plan i sada hoće da mu rasturi vezu sa Jovanom!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

Dalila ne može da oprosti Stefanu što je potvrđivao priču da se ona zaljubila u njega. Ona tvrdi da nikada prema njemu nije osećala ništa i kada je čula da će i on ući u Zadrugu, baš se naoštrila, obećala je da će da mu vrati milo za drago – priča za Star izvor blizak Dalili i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

Ona je sa Dejanom pričala i rešili su da se zajedničkim snagama osvete Kariću. Osmislili su plan kako će da mu unište vezu sa Jovanom. Jedna devojka koja je imala aferu kratku sa Stefanom dolazi kod Dalile u salon, od nje je dobila sve informacije i pri susretu sa Stefanom ona je i spomenula ime te devojke, videlo se da se on pogubio. Zato je rešila da iznese sve što joj je ta devojka rekla, jer je njoj Stefan pisao kada je izašao iz Zadruge, ali ona nije želela da mu odgovara. Ne znam šta tačno Dalila zna, ali je rekla da kada bude iznela sve, Jovana više ni sekunda neće biti sa Stefanom. Dejan je takođe čuo priču te devojke, koja je navela i da Karić ume da bude jako bezobrazan prema devojkama, kao i da nakon raskida traži da mu se vrate sve stvari koje je poklonio – kaže izvor blizak Dalili koja je tu drugaricu molila da uđe u Zadrugu:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

Oni su je ubeđivali da treba da uđe i da iznese sve što zna o Kariću! Postoji velika šansa da se pojavi, a onda može da zaboravi na Jovanu. Dalila se baš naoštrila da mu uništi vezu jer je on mogao da rasturi njen brak pre dve godine – završava izvor Stara.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ