dalila
Scandal

December 18, 2021 18:00

By

Dalilin BIVŠI vraća se iz ŠVAJCARSKE! Dolazi u Srbiju da je uništi!?

Od kada je javno prevarila muža Dejana u rijalitiju, Dalila je tema broj jedan u Srbiji i šire! Tokom braka s Dragojevićem predstavljala se kao mirna i povučena, pa su mnogi zaboravili na njene navodne turbulentne veze iz prošlosti! Kako SCANDAL! saznaje, pre rijalitija Parovi u kom je pobedila, Dalila je bila udata, a sada, navodno, taj muškarac dolazi iz Švajcarske u Srbiju da je uništi! O tome su ranije svedočili i bivši Dalilini rijaliti cimeri Mladen Vuletić i Zerina Hećo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zerina (@zerinooooo)

Dalilin bivši željan osvete?!

Eso je njen bivši muž. Dalila je napala moje dete, uputila razne uvrede na moj račun zato ću sada da reagujem. Zbog njenih fanova koji me takođe napadaju iznosim to da je ona bila udata. Ako hoćete da dođete do tog čoveka pitajte Daliline antifanove. Mladen može da potvrdi moju pričurekla je tada Zerina, a Vuletić je sve to potvrdio i dodao da je Dalila otela Esu od najbolje drugarice. Na sve to se nadovezao i Milutin Radosavljević Mili i rekao kako on poznaje Dalilinog bivšeg muža.

Navodno je bila trudna s njim, ali nije želela dete

Eso se bavio šaniranjem i pljačkom. On je jedno vreme proveo i u zatvoru – dodao je tada Mili. Nakon toga, a mnogo pre Daliline udaje za Dejana, u medijima su se pojavile razne priče o Dalili i njenoj navodnoj prošlosti! Čak se pisalo i da je rodila dete i navodno ga ostavila.

– Dalila je navodno 2014. godine bila trudna, ali je, prema njenim rečima, odlučila da prekine trudnoću i navodno je abortirala. Međutim, priča se da ipak, navodno, nije otišla na kiretažu, već je rodila devojčicu, koju već pet godina uspešno krije u Švajcarskoj. Potom je 2017. godine u rijalitiju Parovi sama priznala da je bila sa dečkom četiri godine i da je s njim ostala trudna, ali je tada navela da nije želela da mu rodi dete. Međutim, istina je sasvim drugačija, i to ona krije od svih, čak i od Dejana Dragojevića – ispričao je izvor za medije pre nekoliko godina i dodao:

– Dalila se sa tadašnjim dečkom preselila iz Beča u Švajcarsku i tamo se porodila da bi potom ćerku ostavila i vratila se u Bosnu. Bila je u vezi sa jednim momkom romske nacionalnosti, za koga je želela da se uda. Prvo su živeli u Bosni, a onda se ona odselila za Beč, jer je tamo čekao obećani posao, da bi on posle dva meseca otišao za njom. Kada je Dalila ostala u drugom stanju, iz Beča su otišli u Švajcarsku, gde se ona porodila. Dalila je, navodno, rodila ćerku, za koju malo ko zna pošto je već godinama krije. Ovo je najbolnija Dalilina tema, o njoj nikada ne priča pošto ni danas ne može da se pomiri sa činjenicom da je ostavila dete i pobegla. Dalila je prošla kroz pravi pakao zato što su nakon porođaja počeli veliki problemi. Pre svega, taj dečko ju je fizički maltretirao i psihički je uništavao. Trpela je sve i svašta, a kada se najmanje nadao, pokupila je stvari i pobegla iz Švajcarske u Bosnu. Dete nije povela jer se bojala da će on zahtevati da je viđa i da će detetu namerno nauditi da bi se njoj svetio – objasnio je tada izvor i dodao:

–  Od tada se samo preko jedne žene koja joj je i pomogla da pobegne raspituje o ćerki. Kada je rešila da pobegne iz Švajcarske, tog trenutka je odlučila da nikada niko ne sazna da je rodila dete, već je svima pričala da je abortirala. Njoj nimalo nije lako. Zbog toga se odmah rasplače kada neko priča o abortusu. Mesecima je bila na terapijama kod psihologa zbog toga i od tada vuče velike traume! Dejanu nikada nije rekla istinu, plašila se da će je prezreti i ostaviti. Sve bi bilo drugačije da mu je odmah rekla istinu, on bi joj čak i pomogao da dođe do ćerke, ali ona je mislila da bi to bio dodatni teret za njihov odnos – ispričao je izvor pre nekoliko godina za medije.

Dalila je priznala da je pre braka s Dejanom prošla pakao i da se jedva spasla!

Inače, Dalila o ovoj potresnoj temi iz prošlosti pričala i javno, ali je diplomatski pokušala da izbegne detalje:

– Ima tu istine, ali o tome ne želim da pričam. Tačno je da sam imala momka s kojim sam se zabavljala četiri godine, ali smo se razdvojili kada sam otišla za Beč da radim. Nismo mogli dugo da budemo razdvojeni, pa smo odlučili da pobegnemo za Švajcarsku. Ostalo neću komentarisati – rekla je tada Dragojevićka, a kako SCANDAL! saznaje, upravo taj momak sada se, navodno, sprema da iz Švajcarske, gde je, navodno, bio u zatvoru, sprema da dođe u Srbiju i osveti se Dalili jer ga je, navodno, ostavila kada mu je bilo najteže. Nema sumnje da Dalilu tek čekaju teški dani kada izađe iz rijalitija!

Ivan Vučićević

 

Pročitajte: Dalila trudna, Filip Car ne želi dete?!?

AUTOR: Marjan Kamenović

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL