Dalila Dragojević
Nova ljubav

August 9, 2022 21:04

By

Deset godina je voleo popularnu pevačicu: On je novi Dalilin dečko, iznenadićete se (foto)

Dalilin dečko je sada on

Dalila Dragojević i njen ljubavni život nakon razvoda od Dejana Dragojevića i turbulentne veze s Filipom Carem i po završetku rijalitija intrigiraju javnost. Poslednjih dana se nagađa ko je dečko s kojim se viđa, s obzirom na to da njegov identitet ne želi da otkrije u javnosti.

Pročitajte: Dalila i Dejan se nisu razveli! Sve je bila samo farsa

Dalilin dečko

Instagram

Ako je suditi po Instagramu, ona leto provodi na jahti kod bivšeg dečka Sandre Afrike Aleksandra Moskovljevića Mikiše, a da su njih dvoje u šemi, potvrdio je izvor i za Kurir.

Dalilin dečko više nije tajna 

Dok Dalila vešto pokušava da sakrije s kim se viđa i gde uživa na primorju, Instagram ju je odao. Naime, ona je objavila fotografije sa jahte koja je u vlasništvu Sandrinog menadžera, a nekadašnjeg dečka.

U prilog tome svedoče njihove fotografije na društvenim mrežama.

Pročitajte: Previranje emocija i suze – Dalila pokazala kako izgleda dom u kom su ona i Dejan živeli (video)

Dalilin dečko

Instagram

I sama Dragojevićeva je potvrdila za medije da više neće da govori o ljubavnom životu i da će ga koliko je to moguće sakriti od javnosti.

– Ne želim da pričam o svom ljubavnom životu. Uradila sam šta sam uradila i sada idem dalje. Lepo mi je, zadovoljna sam i mom novom dečku ne smeta ko sam i šta sam. On je ispratio sve šta se dešavalo, tako da nema maske, upućen je i prihvatio je sve – rekla je Dalila u emisiji “Premijera – vikend specijal”, ali nije želela da otkrije o kome se radi.

Dalilin dečko

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram