dalila dragojević
Scandal

4 Aprila, 2022 17:40

Dalilin otac u kritičnom stanju završio u bolnici: Porodica u strahu da će ubrzo umreti

Dalilin otac, Huso Mujić je, kako pišu srpski mediji, završio u bolnici. A, izvor blizak porodici Mujić otkriva kakvo je njegovo trenutno stanje i šta je razlog hospitalizacije.

Pročitajte: Dalilin otac očajan: „Zaslužila je da je Car pljuje, trebalo je da je pljune još 100 puta! U nju je ušao šejtan!“

Huso je završio u bolnici, prijatelji su došli po njega i odveli ga u bolnicu, čoveku je mnogo teško i loše mu je zbog Cara i kako se ponaša prema Dalili. Šećer mu je skočio i pritisak ga muči, doktori svaki dan imaju probleme. Mi se plašimo da dok Dalila izađe, da će on umreti. A Car nije ni svestan šta ga čeka kad izađe napolje, Dalilini roditelji ga uopšte ne vole, a sledi mu i tužba zbog svega što je rekao za Husa i Eminu – govori izvor za Republika.rs koji je za sada želeo da ostane anoniman.

Dalilin otac pao u očaj zbog Cara

Dalilin otac je nedavno za Kurir otkrio da ga je sramota zbog pomirenja njegove ćerke i Filipa Cara.

Pročitajte: Dalilin otac ljut na Dragojeviće – Dejanovi roditelji hoće da ga razdvoje od Dalile!

dalila-i-filip-car

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Šta vredi savetovati, već jesam, ali to ne vredi ništa. Do nje ne dolazi ništa. Ne znam zašto se miri sa njim stalno. Nije nikako dobro. Sramotu još veću dobijam i goru. Sad tek čujem da su se pomirili, a rekla je da to nikada neće uraditi. Car me ne zanima uopšte, to je jedan hohštapler i kriminalac, on svakoj devojci upućuje uvrede. Sili se nad slabim od sebe – rekao je Huso nedavno.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: REPUBLIKA.RS, KURIR

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, INSTAGRAM/PRINTSCREEN