Cakanina majka svet portal svet
Svet

May 21, 2022 16:00

By

Dama sa besprekornim stilom: Dragica Radosavljević Cakana otkrila tajnu mladalačkog izgleda, ključ je u ove tri stvari!

Dragica Radosavljević Cakana važi za jednu od najbolje stilizovanih dama sa naše javne scene. Na radost mnogih žena Cakana je otkrila kako joj polazi za rukom da odabere perfektan stajling.

Cakana konačno otkrila tajnu

– Tajna je da nema tajne. Šalu na stranu, ja sam zaista neko ko dobija pregršt komplimenata na taj moj stil oblačnja. Pritom, ja nisam neko ko prati modu po cenu života, ali vodim računa da uskladim mladost, zrelost i iskustvo pa to prenosim i na garderobu, što mi očigledno polazi za rukom – kaže Cakana.

Pročitajte: Cakana na meti HAKERA, odmah alarmirala POLICIJU!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragica Radosavljevic Cakana (@cakanaofficial)

Ona priznaje da strogu klasiku ne voli i da joj je interesantno kada neko voli da eksperimentiše sa garderobom.

– Volim kad je neko potpuno ekstreman, to mi je nekako interesantno, ali tu neku potpunu klasiku ne volim. Ne morate da imate neku skupu stvar da biste izgledali lepo jer i uz skupu stvar možete izgledati jeftino. Dakle stvari ne moraju da budu skupe, ali moraju da budu sa ukusom – kaže pevačica i otkriva da li se suprugu Nebojši Negiću ponekad meša u izbor garderobe:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragica Radosavljevic Cakana (@cakanaofficial)

– Moj suprug je jedan elegantan čovek, voli da je u odelu. On i na utakmice ide u odelu. Uvek je skockan. Kad bih ja nekada poželela da bude u farmerkama i majici on mi govori da mu je takva kombinacija za popodne i za opuštanje vikendom. Kada idemo na izlete ponekad poželim da je farmerkama i majici da bude u skladu sa mnom jer ja volim tako da se oblačim, ponekad sve to prosto izgleda kao dizbalans između nas. Ali kad idemo negde uvek se usklađujemo – zaključila je Cakana.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Gaja