Scandal

September 29, 2021 11:04

By

Danas sahrana Marine Tucaković! Sin LAĆA se moli: „Samo da PREGURAM ovaj dan”!

Sahrana Marine Tucaković biće održana danas na Novom groblju u Beogradu u 12i30. Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Sahrana Marine Tucaković

Njen sin Milan Laća Radulović oglasio se na društvenim mrežama uz potresne reći.

Došao je i taj dan, nakon 10 dana iščekivanja, kada ću sa ocem i najbližima ispratiti moju majku do onog mesta u koji se svi kad-tad selimo. Hvala svima na podršci, molitvama, brizi, trudu da i meni i tati olakšaju ovu mučnu i neizbežnu stvarnost – napisao je Laća na društvenoj mreži.

Poželite mi sreću da preguram ovaj dan stoički – dodao je i potom napisao:

Nestajem iz javnosti dok ne prođe žalost. To bi i ONA uradila. – napisao je Laća, prenosi Kurir.rs.

Milan Laća Radulović

 

Sin LAĆA se moli

Laće je i nedavno obajvio stoti na Instagramu u kome je zamolio ljude da ne dolaze na sharanu sbog pandemije korone, kao i da budu odgvorni. On je napisao da je sharana planirana za užu porodicu uz poštovanja epidemioloških mere. On je danas, na dan sahrane, još jednom apelovao na sve ljude koji bi odali počast Marini.

Upravo sam se vratio s identifiacije kako bih prepoznao lice moje pokojne majke. Još jednom apelujem na sve zarad svoke sigurnosti ne dolazite na sahranu. Ne mogu ići protiv nečije želje da prisustvuje i oda počast. Pozivam na oprez i razum – napisao je Milan Lađa Radulović.

Takođe Laća je najvaio i da će za širu javnost biti održana komemoracija 40 nakon sahrane, kada će svi poštovaoci Marine Tucaković moći da joj odaju počast. Čuvena hitmejkerka Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini posle duge borbe sa opakom bolešću.

FOTO: RAJKO RISTIĆ