Veridba Danijele Dimitrovske
pravo u metu

September 22, 2022 17:00

By

Ljubav će ipak pobediti: Danijela Dimitrovska objavom podgrejala priče o pomirenju sa Ognjenom (foto)

Danijela Dimitrovska razvod nije prebolela

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska važili su za jedan od najskladnjih parova na domaćoj javnoj sceni do pre nekoliko meseci kada su doneli odluku da stave tačku na svoj desetogodišnji brak. Kao kruna ljubavi pre devet godina stigao je Matija, a dok su svi očekivali da voditeljsko-manekenski par obraduje vestima o prinovi još jednom, oni su rešili da svako nastavi svojim putem.

Pročitajte: Diktira modne trendove – Danijela Dimitrovska pokazala pet efektnih kombinacija za večernji izlazak (video)

Danijela Dimitrovska razvod

Foto: Ata images

Kako su naveli u zajedničkom saopštenju, ostaju u prijateljskim odnosima jer ispred sebe imaju zajednički cilj – da na pravi put izvedu preslatkog Matiju koji je već ozbiljan dasa. Lepa manekenka je ubrzo nakon rastanka spakovala kofere i otišla na more sa mlađom sestrom, sinom i sestrićem gde je skupljala energiju za novu školsku godinu.

Iako je već prošlo nekoliko meseci, čini se da se strasti povodom razlaza nisu stišale te tako deluje da Danijela Dimitrovska razvod teško podnosi. Naime, lepa Požarevljanka je pokrenula lavinu komentara najnovijom objavom na “Instagramu” okačivši fotografiju roditelja koji proslavljaju 36. godišnjicu ljubavi. U opisu fotografije, Dimitrovska je napisala:

Pročitajte: Razveli se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska – Ovo su razlozi koji su doveli do kraha ljubavi

Danijela Dimitrovska razvod

Foto: Instagram

Savršen brak dvoje nesavršenih ljudi koji odbijaju odustati jedno od drugog – iskrena je bila Danijela i time jasno stavila bivšem suprugu do znanja šta je i dalje boli.

Da li je ova njena rečenica možda pokazatelj da šanse za pomirenjem postoje, i kako će Ognjen reagovati na ove reči, vreme će pokazati.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram