Svet

August 18, 2021 14:00

By

Danijela Rodić OTKRILA koja joj je PRIJA drža, Ceca ili Goca!

Majka poznatih sestara, Danijela Rodić otkrila je koja joj je prija drža, Ceca ili Goca! Ona, još i kaže da se njene ćerke Bogdana i Bojana, koje su udate za sinove Cece Ražnatović i Goce Božinovske, neće zaustaviti na jednom detetu.

Danijela Rodić otkrila koju priju više voli

Volela bih da svaka moja ćerka ima po troje dece! Bogdana ima divnog sina Željka, prošle nedelje Bojana je rodila Zorana i sigurna sam da se neće zaustaviti na jednom detetu. Isto očekujem i od ćerke Nataše, koja još nije udata. Dakle, želim da imam devetoro unučadi! – započinje priču Danijela.

Ona dodaje da nije ni slutila da će joj prije biti popularne pevačice.

Ni sanjala nisam da ću se oroditi sa Cecom i Gocom. To je sve sudbina, niko nije tako planirao – priča Danijela i dodaje da je bliska sa obe prije, prenosi Kurir.rs.

– Odlično se slažemo, ne mogu da izdvojim koja mi je draža, obe su mi super. Sa Cecom sam bila kod nje na Kipru i fenomenalno smo se provele. Divna je i gostoprimljiva. I sa Gocom sam u kontaktu, imam samo reči hvale i za nju. Srećna sam što se moja Bogdana lepo slaže sa Cecom, kao i Bojana sa Gocom. Svi se poštujemo i to je najbitnije.

Danijela je odgovorila i da li bi volela da i treća ćerka Nataša uda za sina neke poznate pevačice, poput Lepe Brene ili Zlate Petrović.

Ne razmišljam o tome. Sa Bogdanom i Bojanom se sve sasvim slučajno desilo, sudbina je tako htela. Nije mi bitno da li će Nataša odabrati nekog poznatog, već samo da je taj muškarac voli i poštuje. Tada bi mi bilo puno srce – kaže Rodićeva.

Ona jedva čeka još neku proslavu u familiji poput one od prošle nedelje, kada su se u Surčinu veselili što su dobili unuka Zorana Šijana.

Bilo nam je mnogo lepo, ostala sam do pola dva ujutru! Igrali smo, pevali, svi smo bili lepo raspoloženi. Unuk mi je kao šećer, presrećna sam što sam drugi put postala baka. Nadam se da ću bar još sedam puta slaviti rođenja mojih unučića! Nema ničeg lepšeg i bitnijeg od rođenja deteta – završava priču Cecina i Gocina prija, prenosi Kurir.rs.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/ RAJKO RISTIĆ