danijela vranić
Nekad i sad

9 Avgusta, 2022 09:00

Ludo je volela Lukasa, razbolela se i nestala: Evo gde je danas Danijela Vranić

Danijela Vranić jedna je od onih pevačica koju je publika obožavala, a koja je muzičku karijeru prekinule naglo i po svoj prilici trajno. Nekadašnja „kraljica splavova“ važila za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, povukla se pre tačno deset godina sa scene i to u jeku slave.

Pročitajte: Prva komšijska svadba u Beogradu na vodi – Zaratile Viki i Danijela Vranić, a sve zbog krsne slave

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Danijela Vranić (@danijelavranicofficial)

Iako su mediji više puta pokušavali da dođu do nje, ona je nakon prekida muzičke karijere misteriozno nestala. Svojevremeno se pisalo da je kupila stan u Beogradu na vodi, pa da se iz prestonice preselila za Valjevo kod roditelja, a prema poslednjim informacijama koje su se pojavile u javnosti, trenutno živi u mestu Koceljeva kod Šapca.

Danijela Vranić promenila život iz korena 

Ekipa Kurira posetila je Koceljevu, gde je Danijelina bliska informacija ove navode demantovala.

danijela vranić

Instagram

– Ni Danijela Vranić ni njena porodica ne žive ovde. Nekada su živeli, ali su taj stan prodali. Ona godinama nije dolazila ovde, ali su je svi jako voleli. Koliko ja znam, ona sada živi u okolini Valjeva, tamo je kupila kuću i plac i bavi se poljoprivredom. I dalje ne želi da bude u medijima, pa je tako tu kuću kupila pod drugim imenom i prezimenom, e sad, da li je ona sama promenila identitet ili je neko drugi u njeno ime pazario tu nekretninu, nisam sigurna.

U Valjevu su joj roditelji i sestra, kojoj je zabranila da stavlja njene slike, tako da je nema ni na društvenim mrežama. Malo je doterala liniju, ali je sa estradom završila za sva vremena – ispričala je Danijelina prijateljica i dodala da je pevačici mnogo teško pao razlaz sa Acom Lukasom.

Pročitajte: Još krije verenika – Udaje se Danijela Vranić 

– Lukas je bio njena najveća ljubav, mnogo ga je volela. Teško je podnela kada je on otpočeo vezu sa Sonjom. Tad je počela i da pije, onda se i ugojila. To je baš uticalo na nju. Mislim da ga nikada nije prebolela. Tada se ulenjila, onda je došlo i do onog skandala sa policijom. Sve je to uticalo na nju da prelomi i da se povuče iz javnosti – ispričala je prijateljica.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram