svet

April 17, 2019 15:31

By

Dara Bubamara brutalno odgovorila Kaći Sotirović na javne prozivke! (FOTO)


Katarina Sotirović, nekadašnja pevačica “Koktel benda”, vratila se na muzičku scenu posle velike pauze i pre oko dva meseca uradila set fotografija koji podseća na onaj koji je pre nekoliko dana uradila Dara Bubamara. Naime, Sotirovićeva na fotografijama pozira na stolici u crnom trikou dugih rukava, a onda su se pojavile i fotke popularne folk pevačice koje su prilično slične. To je Katarina svima želela da stavi do znanja, pa je napravila kolaž svoje i Darine slike i koleginicu javno optužila da ju je iskopirala, te da kaska za idejama.

“Kraće su noge… Mislim, od stolice! Dođi juče, Daro! Kako Dara od Katarina?!”, prozvala je Sotirovićeva svoju koleginicu iz folk branše i tom prilikom istakla da su njene fotografije, za razliku od Darinih, snimljene pre dva meseca.

Kada su Dari rekli koja koleginica ju je javno isprozivala, pevačica je bukvalno prasnula u smeh! Nakon nekoliko minuta, Dara se smirila, a potom i dala svoj komentar.

“Jao, bože, šta sve neću čuti! Je l’ ta devojka još uvek peva uopšte?! Ona još postoji? Slatko ću se samo nasmejati! Eto joj malo reklamice”, u svom stilu rekla je Dara za Pink.rs.

AUTOR: svet

FOTO: svet, instagram