dara bubamara
Scandal

29 Oktobra, 2021 16:08

Dara Bubamara duguje Dragani Mirković velike pare!

Na estradi se šuška kako Dara Bubamara, navodno duguje pare Dragni Mirković! Kako se priča u pitanju je svota od pola miliona evra, na ime luksuznih  automobila koje je Dara kupila od Toni, muža Dragane Mirković. Možda je Dara do sada to regulisala, ali priča je išla ovako:

Dara Bubamara duguje Dragani Mirković

Dara u svom voznom parku ima čak tri luksuzna automobila koja je je kupila od Draganinog muža Tonija, a poznato je da on drži kompaniju u Beču koja se bavimo prodajom najskupljih automobila na svetu, te da se neki modeli mogu naći samo u njegovoj ponudi.

Dara je na lizing, navodno uzela jedan range rover, jedan porše i jedan mercedes i za sve to mora da isplati Tiniju oko polo miliona evra! Po ugovoru koji su sklopili, Dara svakog meseca na račun kompanije uplaćuje određenu svotui, a ukoliko bude preskočila neke uplate, Toni ima pravo, po validnom ugovoru, da joj oduzme automobile, priča dobor obavešten izvor za SCANDAL!

Dragana Mirkovic i Toni Belic

Svakako, buduući da je Dara, Darganina koleginica, naravno da joj ni Toni ni Dragana ne bi zemerili kašnjenje, jer i sami znaju koliko nastupa i koliko je na točkovima, ali ta kaluzula u ugvoru postoji za svakog kupca koji se odluči da od njih kupi kola na rater, tako da bi Dara mogla da ostane bez kola ako bi prekršila ugovor, ali i usmeni dogovor sa Tonijem i Gagom.

Dara sigurno neće izigrati Draganu i Tonija, ona ih poštuje pre svega kao poslovne ljude, a posebno voli Draganu koja joj je kao koleginica i uzor – otkirva pomenuti izvor i nastavlja:

Za sada je Dara sve isplaćivala redovno i nema nikakvih problema, ali ako su tačne priče  da je ona svojvremno ostala dužna Marini Tucaković, te Džali i Bubi, o čemu su svi govorili za medije, onda bi Dragana i Toni mogli da se pozovu na zakon i da joj uzmu automobile –  ispričao je izvor prep ar godina za SCANDAL!

FOTO: RAJKO RISTIĆ/ IVAN VUČIĆEVIĆ