Dara Bubamara i Jelena Karleuša
Svet

7 Marta, 2023 10:23

Modni duel koji će vas nasmejati: Ova pevačica je želela da stane na crtu JK pa zažalila FOTO

Dara Bubamara i Jelena Karleuša u poslednje vreme često su razmenjivale ne baš prijatne reči, a sve zbog Darinog iznenadnog prisnog odnosa sa Cecom Ražnatović, sa kojom je JK u sukobu već godinama.

Pročitajte: Evo kako je Dara okrenula leđa Jeleni kad joj je bilo najteže

Instagram

Sve je kulminiralo kada je Bubamara objavila pesmu „Koka roka“, za koju Jelena tvrdi da je pisana za nju, te da je novac za istu odavno dala sada već preminulom Laći Raduloviću. A na opšte iznenađenje svih, kada je odnos ove dve pevačice u pitanju, javnost je stala na stranu JK, jer kako mnogi tvrde, iz aviona se vidi da je pesma pisana za Karleušu, te da u Darinom izvođenju nikada neće postati hit. Ono  što joj takođe zameraju je da je zanemarila to što joj je Jelena pružila podršku kada je imala solistički koncert u Beogradu.

Pročitajte: Karleuša otkrila – Laća je pare potrošio na opijate, a pesmu koju sam mu platila dao Dari

Instagram

No, mi se nećemo baviti njihovim odnosom i ličnim razmiricama, već onim što su bevačice obukle. I Dara Bubamara i Jelena Karleuša su poznate kao velike ljubiteljke mode i žene koje pridaju veliku pažnju izgledu. Međutim, jednu od njih prozivaju da često nosi fejk komade, dok za drugu kažu da je silno bogatsvo potrošila na „krpe“, što ona i sama priznaje.

Pročitajte: Ovo je razlog zašto Dara Bubamara i Lepa Brena nisu u dobrim odnosima

Instagram printscreen

A, ove dve pevačice neretko se pojave i u istim odvenim kombinacijama. A, to se desilo i nedavno, kada se Dara pojavila u kombinezonu kakav je Karleuša nosila pre nekoliko meseci. Doduše, komentatori na društvenim mrežama kažu da Jelenin vredi 700 evra, dok je Bubamarin samo loša kopija. A, da li je zaista prosudite sami.

Dara Bubamara zbog fotošopa meta za šalu

Poznato je da svi, a javne ličnosti naročito, na društvene mreže plasiraju fotografije obrađene u fotošopu, te za iste koriste i razne filtere, pa na njima izgledaju gotovo neprepoznatljivo. Međutim, Dara Bubamara je zbog toga postala glavna meta za šalu.

Twitter printscreen

Jedan korisnik Tvitera upravo je objavio Darinu fotografiju u kombinezonu kao što je Jelenin, s tim što se može videti kako Bubamara u njemu zaista izgleda.

 

 

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM