Scandal

21 Marta, 2022 20:35

Dara Bubamara napala drugaricu zbog dečka! „Uspela sam da se otmem i pobegnem“!

Pevačica Dara Bubamara izgleda nikad bolje, ne se zna koliko nekretnina, automobila i para ima, pa ne čudi što je uvek dobro raspoložena. Ali, nije uvek bila tako pitoma,  nekada je umela da se obračuna čak i pesnicama.  Svojevremeno za Svet to je posvedočila drugarica iz Novog Sada sa kojom je Dara išla u osnovnu školu :

– Obe smo bile zaljubljene u jednog dečaka, koji je bio glavna faca i nešto stariji od nas. Kada je ona saznala da se ja sviđam Marku i on meni, sačekala me je posle škole i počela da tuče. Kada sam uspela da se otmem i pobegnem, gađala me je kamenom. Ja sam posle rekla da sam pala i povredila se i nisam pominjala da me je tukla. Ona i ja nismo u kontaktu, ali sigurna sam da se seća ovoga.

Pročitajte: Dara više ne izgleda isto! Evo šta je sve menjala na sebi i koliko je novca dala za to!

Da je pravila čuda i bila nestašna, pevačica je i sama priznala:

– Sramota me je da kažem ali oduvek sam se tukla. Ako me neka devojčica iznervira ja organizujem celu ekipu da je prevaspitam. Ja bih je šamarala. Ma užasne stvari sam radila – ispričala je Dara za Kurir i dodala da je ipak bila omiljena među drugovima i učiteljicama:

 – Nikada nisam bila lepa devojčica, već uvek simpatična. Do petog razreda sam bila super đak, a onda me je uhvatio pubertet pa su me zanimale druge stvari.

Pročitajte: Elma Sinanović progovorila o preminulom suprugu: „Koliko god da žalim, nemam za čim!“


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Rajko Ristić