Dara Bubamara prevarena
Svet

1 Aprila, 2022 20:11

Prevarena: Dara čekala prsten od Tonija, a dečko milioner je ostavio zbog ove pevačice

Dara Bubamara prevarena!

Kako stvari stoje, veza Dare Bubamare dvadesetak godina mlađeg Tonija pukla je zbog Sare Reljić. Dugo se spekulisalo šta može da bude razlog, ali, kako saznaje SVET, Darin bivši je pre nekoliko meseci bacio oko na “Pinkovu zvezdu”, dok je folkerka krenula svojim putem.

Toni je spazio Saru, počeo prvo da joj lajkuje slike na Instagramu, pa joj je onda slao  komplimente, razne emotikone sa srcima. Ali, čini mi se da od te priče još nema ništa. Pošto mu nije odgovarala na svaku poruku, onda je došao i do njenog broja i tu nastavio da je obasipa lepim porukama. Jednom su se našli na piću u Parizu. Sara je tamo nastupala za vikend, a on pošto ima tamo stan predložio je da se vide na ručku, da malo porazgovaraju. Pošto su bili u istom kraju, do tog pića i upoznavanja je i zvanično došlo, ali se odnos nije dalje razvio jer je ona morala da se vrati u hotel kako bi se pripremila za nastup – započinje priču izvor za novi broj SVETA i dodaje:

Pročitajte: Dara Bubamara prevarene, napala drugaricu zbog dečka – Uspela sam da se otmem i pobegnem!

Dara Bubamara prevarena

Drugi susret se desio prošlog vikenda na Novom Beogradu, isto nešto na kratko. Sa njegove strane se baš vidi da je odlepio, koliko vidim i on se njoj dopao, ali svakako ne planira tek tako da se upusti sa njim u bilo kakav odnos. Sara je već dugo sama, i da je htela da se upušta u razne avanture, to je mogla i do sada, ali traži pored sebe da ima zrelog, ozbiljnog muškarca, pa još nije sigurna koliko Toni može da ispuni, da kažemo, te uslove. Jedino što zna je da voli plave pevačice –  kaže izvor za novi broj SVETA koji je na kioscima.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ