dara bubamara u depresiji
Scandal

15 Oktobra, 2021 18:00

Dara Bubamara u depresiji! Nakon očeve SMRTI, razočarala se i u PRIJATELJE!

Dara Bubamara uopšte nije dobro i nikako ne može da se trgne od kada je ostala bez oca! A da sve bude tužnije, svi oni kojima je godinama bila desna ruka i pomagala im kad god su je pozvali, u po dana i po noći, nisu joj ni saučešće izjavili, a kamoli da je pozovu da vide kako je i da li joj treba podrška ili poneka reč utehe. To je dodatno slomilo, pa se povukla u sebe i potpuno osamila.

Dara Bubamara u depresiji!

Dara samo sedi u sobi, plače i ćuti. Nikad ovakva nije bila, to nije ona žena koja sve rešava i koju duh i optimizam nikada nisu napustili. Ovo je pretežak udarac za Daru, a dodatno je boli činjenica da su joj mnogi okrenuli leđa, a smatrala je da su joj prijatelji – kaže izvor za Scandal! i dodaje:

Proći će nju ova faza, mora da se isplače i prihvati gubitak, a onda će reći svima u lice sve što ima. To će joj dati snage da ide dalje iako sad nema ni oca, ni majku. Sin joj je jedina uteha, a i bivši muž Milan je tu za sve što joj treba. On je ipak njen najbolji prijatelj i uvek će biti tu za nju, kao i ona za njega – završava izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ