svet

April 15, 2018 21:16

By

Dara, Goga, Maya, Nikola Rokvić stali uz koleginicu: Nataša, lepa si i uspešna, PREŽIVEĆEŠ OVO!

Cela estrada ujedinila se u podršci pop zvezdi Nataši Bekvalac koja je u noći izmedju petka i subote preživela nasilje u porodici.

Dara Bubamara rekla je danas u emisiji Premijera Vikend Specijal da je zgrožena nasiljem Luke Lazukića:

Ja kad sam to čula, mislila sam da je trač. Bilo mi je jako teško, ja sam pozvala jednog novinara koji znam da je dobar sa njom i potvrdio mi je. Ja sam stavila na Instagram podršku, mrzim nasilje! Lepa je žena, uspešna i treba da nastavi dalje!

Maya Berović je bila malo oštrija u osudi:

Ovakve bi trebali na Goli otok poslati. Podrška za dragu Natašu”, napisala je Maja na Instagramu.

Pevačica Goga Sekulić se iskreno nada da Nataši Bekvalac neće ostati nikakve posledice nakon stravične situacije, da će biti jaka i da uspeti da prevaziđe sve što joj se dogodilo.

Potpuno sam šokirana zbog svega što se desilo Nataši Bekvalac! Kao žena, apsolutno smatram da ne postoji nikakvo opravdanje za nasilje i da nikada nije kriva osoba koja je žrtva nasilja! Muškarci koji nad ženama upotrebljavaju silu nisu muškarci, a ljudi koji u ovom slučaju nalaze opravdanja za Natašinog supruga treba dobro da se zapitaju da li znaju šta uopšte znači biti čovek! Nadam se samo da Nataši neće ostati neke posledice zbog ove situacije i da će biti jaka da prevaziđe sve što joj se desilo!” poručila je Goga Sekulić.

Reči podrške uputio je i Nikola Rokvić.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet