Dara iz Jasenovca
Svet

August 3, 2022 10:02

By

Dara iz Jasenovca je porasla: Pogledajte kako danas izgleda devojčica koja je rasplakala ceo srpski rod

Dara iz Jasenovca više ne izgleda isto

Nema čoveka koji je pogledao film „Dara iz Jasenovca“ a da nije pustio suzu, ne skrivajući emocije za glavnu junakinju Daru, koju je maestralno odigrala Biljana Čekić. Skromna i stidljiva devojčica iz sela Srefila, kod Kozarske Dubice, rođena je 2007. godine. Pred kamerama se našla skoro pa slučajno, posle kastinga koji su producenti organizovali u njenoj školi. Prijavile su se brojne devojčice, ali je Biljana bila „ona prava“, piše Hello!.

Dara iz Jasenovca

Promo

Dara iz Jasenovca Biljani je donela ogromnu popularnost

Uloga joj je donela ogromnu popularnost, sa svih strana stizale su pohvale i priznanja, a manastir Hilandar namenio joj je stipendiju za dalje školovanje.

Novinari koji su posetili njenu porodičnu kuću uverili su se da je mlada filmska zvezda dobro i poslušno dete, koje ustaje u šest sati kako bi stiglo na nastavu, ali i vredno radi na imanju, zajedno sa babom i dedom, ocem, sestrom i bratom.

Posle premijere filma, Biljana je ispunila svoju veliku želju – prvi put je bila na letovanju na moru, tačnije u Budvi.

Dara iz Jasenovca

Facebook

Pročitajte: Teška sudbina – Malu Daru napustila majka, otac ih sam izdržava

Biljana, ili kako je mnogi oslovljavaju Dara, u međuvremenu je završila osnovnu školu. Najveća želja joj je, ne krije, da postane glumica. „Vetar u leđa“ dao joj je i Miloš Biković,

koji joj se obratio video-porukom u kojoj poručuje da je siguran da će se jednom sresti u kadru, jer je pred njom uspešna glumačka karijera.

Dara iz Jasenovca

Facebook

– Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Volim te, hvala na svemu. I dalje ne verujem – odgovorila mu je zbunjena Biljana, kojoj se, slobodno možemo reći, ispunio tinejdžerski san.

 

IZVOR: HELLO

FOTO: PROMO, FACEBOOK