Star

26 Oktobra, 2020 23:00

Dari se novi dečko UVALIO u STAN! Žive kod nje na Dedinju!

Dara Bubamara je toliko odlepila za svojim 20 godina mlađim dečkom da ga je čak pustila da živi u njenom stanu na Dedinju, piše STAR.

Živeće kod Dare dok Toni ne kupi kuću sa bazenom!

Međutim, to je, kako se šuška, samo privremeno, jer se Toni nameračio da kupi luks gajbu za sebe i Daru!

– Dara i Toni se odlično slažu iako su mnogi sumnjali u to zbog razlike u godinama! Od kada su se smuvali, bukvalno se ne razdvajaju, još sada Dara skoro uopšte ne nastupa, pa imaju svo vreme ovog sveta. Dobro su se upoznali i još nisu imali nijednu svađu. I baš zbog toga, seli su, razgovarali, i odlučili da bi trebalo da započnu zajednički život! Po sistemu što da ne kad se već ne razdvajaju – priča nam izvor i dodaje:

– Dara je upoznala Tonija sa sinom, odlično su se složili njih dvojica što je njoj najbitnije. Toni inače planira da kupi kuću sa velikim dvorištem i bazenom u nekom mirnijem delu Beograda. Zajedno traže nekretninu, jer on Daru tretira kao kraljicu! Dara mu je rekla da se opusti i da se kod nje oseća kao u svom domu. Pre nego što se Toni uselio kod nje, ona je razgovarala i sa bivšim mužem Milanom i sinom Kostom, i tek kada su oni dali amin, Toni je preselio svoje stvari. Neće da brzaju sa kupovinom kuće, jer žele da nađu idealnu, tako da će se iz Darinog stana seliti tek sledeće godine – kaže izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony (@rbtony1) on

Inače, Dara još uvek ne želi da se oglašava povodom svog ljubavnog života, osim što svakodnevno kači zajedničke snimke!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR/ INSTAGRAM/ INSTAGRAMPRINTSCREEN