Anđelka Prpić
Svet

January 27, 2023 10:23

By

Sada je čovek bez osmeha: Anđelkin bivši prvi put u javnost nakon skandala koji je napravila

Dario Prpić sa sinom viđen na poslednjoj večeri MAC awards

Sinoć je završeno drugo a ujedno i poslednje veče MAC dodele nagrada. Za razliku od prethodnog dana autfiiti su bili beli a poznati su, kao i uvek, oduševili.

Pročitajte: Teodora Džehverović spremna za venčanje – Otkrila da je zaveo momak loš VIDEO

ATA images

Veliki broj posetilaca došao je da dočeka najpopularnije zvezde mlađe generacije, posmatrasjući ih euforično ispred beogradske arene. Milica Pavlović, Teodora Džehverović, Hurricane, Džejla Ramović, Nikolija Jovanović, Vanja Mijatović, Savo Perović, i mnogi drugi bili su deo ove spektakularne večeri, sjajno rapsoloženi i stilizovani kao za Met Galu.

Pročitajte: Nikolija promenila lični opis – Sad je identična kao Vesna Zmijanac iz najboljih dana FOTO

ATA images

Mnogi su čak došli i sa decom kako bi im omogućili da uživo vide zvezde koje danas slušaju i vole. Jedan od njih bio je i Dario Prpić koji je došao u društvu sina i sa još nekoiko mališana.

Ovo je, kako naš izvor navodi prvo javno pojavljivanje Anđelkinog supruga nakon što je u javnost isplivala informacija da je cenjena glumica trudna sa najboljim prijateljem bivšeg muža.

Pročitajte: Anđelka Prpić nije jedina – I ova poznata dama udala se za kolegu svog bivšeg

Anđelka Prpić trudna

Foto: ATA images

Budući da je bila velika gužva nismo uspeli da stignemo do Daria koji svakako ne voli preterano eksponiranje.

Čini se da je nakon skandala koji je Anđelka napravila ponovo sve u najboljem redu. Dario uživa sa sinom, redovno se viđaju a da li će ikada javno prokomentarisati ono o čemu priča cela Srbija, ostaje samo da vidimo.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images